Sportfotografie Sander van der Werf uit Groningen


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Sportfotografie in Groningen, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Sander van der Werf. Sander is een bedreven fotograaf uit Groningen die graag jouw Sportfotografie doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Sander op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Niet alleen Sander is te boeken via Happix, 1504 andere fotografen werken graag mee aan jouw Sportfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Sander gespecialiseerd in Sportfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Buitensport, hiken, hardlopen, trailrunnen, sportevenementen en wedstrijden. Hoog in de bergen of dichtbij in de Nederlandse polder. Allemaal leuk en fotografie waar ik met volle passie mee aan de slag ga! De extra komt uit het fiet dat ik zelf een actief sporter ben. Ik hou van: -bergsport, -wielrennen, -klimmen, -trailrunnen, -hardlopen, -skiën, -tourlanglaufen, -taekwondo en nog veel meer.

Fotoreportage - XXL   
 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XL   
 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - L   
 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - M   
 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - S   
 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XS   
 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XXS   
 • 1 uur ter plekke
 • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Sander doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Of het nu voor de verkoop van een woning is, of voor een restaurant impressie, goede interieurfoto's zijn belangrijk. Niet alleen moet de ruimte er goed op staan, ook de sfeer foto's worden steeds belangrijker bij interieurfotografie. Iets wat deze opdrachten een extra uitdaging geeft. Rondlopen in de ruimte, de juiste standpunten vinden en er dan sfeervolle foto's van maken. Erg leuk om te doen en om de foto's op websites terug te zien.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Als buitensporter in hart en nieren fotografeer ik het liefst tijden een mooi outdoor avontuur in de bergen. Afgelegen wandelgebieden, iconische bergen of winterse landscahppen. Maar ook het Nederlandse landschap fotgrafeer ik graag. Vroeg in de ochtend, bij voorkeur met wat mist, zijn er ook hier veel mogelijkheden om de landschappen op een avontuurlijke manier vast te leggen.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Een evenement vastleggen is een vorm van fotografie waarbij er vele variabelen zijn. Je hebt weinig zelf in de hand en bent continu aan het uitkijken naar de goeie momenten en mogelijkheden. Erg dynamisch, waarbij je continu goed moet opletten maar tegelijkertijd ook moet wachten op de kansen die het evenement biedt.

Waarom kiezen voor Sander van der Werf


Is Sander niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Het is handig als je alle details van jouw gewenste soort fotografie op een rijtje hebt. Bij sommige categorieën is namelijk wat voorbereidend werk noodzakelijk, terwijl het bij anderen niet het geval is. Bespreek met je gekozen fotograaf welke kleur kleding het mooiste uit komt, welke achtergrond geschikt is voor het gewenste doel en welke accessories goed tot hun recht komen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan! Ga voorbereid je shoot in.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.