Reisfotografie Sander van der Werf uit Groningen


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Reisfotografie in Groningen, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Sander van der Werf. Sander is een bedreven fotograaf uit Groningen die graag jouw Reisfotografie doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Sander op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Niet alleen Sander is te boeken via Happix, 1508 andere fotografen werken graag mee aan jouw Reisfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Sander gespecialiseerd in Reisfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Niets is mooier dan op reis zijn en zo nieuwe steden, gebieden of landen te ontdekken. Foto's die de sfeer van de bestemming zo goed mogelijk in beeld brengen kunnen het verschil maken. Daarom plan ik ruim van te voren de shoot, zodat ik op het juiste moment en met het beste licht aan de slag kan op zorgvuldig geselecteerde locaties. Maar uiteraard ben ik op reis ook altijd op zoek naar mooie, spontane situaties om te fotograferen. Daarom is op elke reis mijn camera altijd binnen handbereik.

Tekstverslag   
 • Niet alleen een verslag in foto's, maar ook in tekst.
 • Bijvoorbeeld voor redactioneel of bedrijfsmatig gebruik.
Foto uit archief   
 • Foto uit archief zoals zichtbaar op deze pagina.
 • Vrij te gebruiken of te printen ten behoeve van opdrachtgever zelf. Geen doorverkoop aan derden.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Maatwerk. Dagtarief.   
 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag.   
 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

Sander doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Als buitensporter in hart en nieren fotografeer ik het liefst tijden een mooi outdoor avontuur in de bergen. Afgelegen wandelgebieden, iconische bergen of winterse landscahppen. Maar ook het Nederlandse landschap fotgrafeer ik graag. Vroeg in de ochtend, bij voorkeur met wat mist, zijn er ook hier veel mogelijkheden om de landschappen op een avontuurlijke manier vast te leggen.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Op zoek naar lijnen, vormen en een strakke, spannende compositie ben ik helemaal in mijn element. Dat unieke perspectief die de essentie van het gebouw echt weergeeft. Het is een heerlijke puzzel om daar naar op zoek te gaan. Grafische elementen te vinden die kenmerkend zijn en tegelijk ook een goed overzicht van het gebouw te geven. Het sluit helemaal aan bij mijn eerste jaar grafische vormgeving op Academie Minerva.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Een evenement vastleggen is een vorm van fotografie waarbij er vele variabelen zijn. Je hebt weinig zelf in de hand en bent continu aan het uitkijken naar de goeie momenten en mogelijkheden. Erg dynamisch, waarbij je continu goed moet opletten maar tegelijkertijd ook moet wachten op de kansen die het evenement biedt.

Waarom kiezen voor Sander van der Werf


Is Sander niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Reisfotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.