Landschapsfotografie Sander van der Werf uit Groningen


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Gefrustreerd dat je niet zo gemakkelijk je Landschapsfotografie kan vinden in Groningen? Wij snappen goed hoe jij je voelt. Daarom hebben wij het grootste aanbod van fotografen, zodat jij gemakkelijk kan zoeken én boeken. Sander van der Werf is één van die enthousiaste fotografen. Bedreven, gepassioneerd en klaar om jouw fotoshoot uniek te maken. Hieronder kun je alle gegevens van Sander vinden, zoals tarieven, portfolio en achtergrondinformatie. Wellicht is Sander wel de juiste fotograaf voor jou!

Wij hebben Sander van der Werf gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Sander bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1508 anderen vergelijken!

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Als buitensporter in hart en nieren fotografeer ik het liefst tijden een mooi outdoor avontuur in de bergen. Afgelegen wandelgebieden, iconische bergen of winterse landscahppen. Maar ook het Nederlandse landschap fotgrafeer ik graag. Vroeg in de ochtend, bij voorkeur met wat mist, zijn er ook hier veel mogelijkheden om de landschappen op een avontuurlijke manier vast te leggen.

Foto uit archief   
 • Foto uit archief zoals zichtbaar op deze pagina.
 • Vrij te gebruiken of te printen ten behoeve van opdrachtgever zelf. Geen doorverkoop aan derden.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Maatwerk. Dagtarief.   
 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag.   
 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd

Sander doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Een evenement vastleggen is een vorm van fotografie waarbij er vele variabelen zijn. Je hebt weinig zelf in de hand en bent continu aan het uitkijken naar de goeie momenten en mogelijkheden. Erg dynamisch, waarbij je continu goed moet opletten maar tegelijkertijd ook moet wachten op de kansen die het evenement biedt.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Of het nu voor de verkoop van een woning is, of voor een restaurant impressie, goede interieurfoto's zijn belangrijk. Niet alleen moet de ruimte er goed op staan, ook de sfeer foto's worden steeds belangrijker bij interieurfotografie. Iets wat deze opdrachten een extra uitdaging geeft. Rondlopen in de ruimte, de juiste standpunten vinden en er dan sfeervolle foto's van maken. Erg leuk om te doen en om de foto's op websites terug te zien.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Op zoek naar lijnen, vormen en een strakke, spannende compositie ben ik helemaal in mijn element. Dat unieke perspectief die de essentie van het gebouw echt weergeeft. Het is een heerlijke puzzel om daar naar op zoek te gaan. Grafische elementen te vinden die kenmerkend zijn en tegelijk ook een goed overzicht van het gebouw te geven. Het sluit helemaal aan bij mijn eerste jaar grafische vormgeving op Academie Minerva.

Waarom kiezen voor Sander van der Werf


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Sander aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Landschapsfotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Je vindt hier alles wat je wilt weten als je een fotograaf nodig hebt. Lees over de voor- en nadelen van professionele fotografie en waar je op moet letten bij een fotoshoot en het kiezen van de juiste fotograaf. Wanneer je (vrijblijvend) een fotoshoot boekt en de fotoshoot is bevestigd, kun je in contact komen met de fotograaf. Zo kunnen de wensen uitgebreid besproken worden en tips gegeven worden.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.