Evenementenfotografie Sander van der Werf uit Groningen


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Evenementenfotografie in Groningen? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Sander van der Werf uit Groningen. Bedreven in Evenementenfotografie en klaar voor jouw shoot.

Niet alleen Sander is te boeken via Happix, 1504 andere fotografen werken graag mee aan jouw Evenementenfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Sander gespecialiseerd in Evenementenfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Een evenement vastleggen is een vorm van fotografie waarbij er vele variabelen zijn. Je hebt weinig zelf in de hand en bent continu aan het uitkijken naar de goeie momenten en mogelijkheden. Erg dynamisch, waarbij je continu goed moet opletten maar tegelijkertijd ook moet wachten op de kansen die het evenement biedt.

Fotoreportage - XXL   
 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XL   
 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - L   
 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - M   
 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - S   
 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XS   
 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XXS   
 • 1 uur ter plekke
 • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Sander doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Niets is mooier dan op reis zijn en zo nieuwe steden, gebieden of landen te ontdekken. Foto's die de sfeer van de bestemming zo goed mogelijk in beeld brengen kunnen het verschil maken. Daarom plan ik ruim van te voren de shoot, zodat ik op het juiste moment en met het beste licht aan de slag kan op zorgvuldig geselecteerde locaties. Maar uiteraard ben ik op reis ook altijd op zoek naar mooie, spontane situaties om te fotograferen. Daarom is op elke reis mijn camera altijd binnen handbereik.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Als buitensporter in hart en nieren fotografeer ik het liefst tijden een mooi outdoor avontuur in de bergen. Afgelegen wandelgebieden, iconische bergen of winterse landscahppen. Maar ook het Nederlandse landschap fotgrafeer ik graag. Vroeg in de ochtend, bij voorkeur met wat mist, zijn er ook hier veel mogelijkheden om de landschappen op een avontuurlijke manier vast te leggen.

Sander van der Werf

Fotograaf Sander in Groningen.

Op zoek naar lijnen, vormen en een strakke, spannende compositie ben ik helemaal in mijn element. Dat unieke perspectief die de essentie van het gebouw echt weergeeft. Het is een heerlijke puzzel om daar naar op zoek te gaan. Grafische elementen te vinden die kenmerkend zijn en tegelijk ook een goed overzicht van het gebouw te geven. Het sluit helemaal aan bij mijn eerste jaar grafische vormgeving op Academie Minerva.

Waarom kiezen voor Sander van der Werf


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Sander aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

Welke stijl van Evenementenfotografie past het beste bij jou? Wat vind jij het mooist? Het is vaak lastig om te kiezen uit alle fotografen. Je hebt geen overzicht meer en weet niet waar te beginnen met zoeken. Aan de hand van de visuele keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.