Evenementenfotografie Richard Csorba uit Zoetermeer


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Evenementenfotografie in Zoetermeer? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Richard Csorba uit Zoetermeer. Bedreven in Evenementenfotografie en klaar voor jouw shoot.

Iedere fotograaf die aangesloten is bij Happix heeft passie voor fotografie. Zo heeft Richard dat voor Evenementenfotografie. Het kan zomaar eens zijn dat deze fotograaf degene is die jij zoekt voor jouw fotoshoot! Om dat goed te kunnen beoordelen hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet, onder andere de aangeboden pakketten en portfolio. Is het jouw stijl? Dan kun je zonder risico vrijblijvend de beschikbaarheid van Richard aanvragen. Je zit nergens aan vast!

Richard Csorba

Fotograaf Richard in Zoetermeer.

Festiavals vind ik leuk omdat je het spontane van de mensen vast legt. Zo zie je dat ze het echt naar hun zin hebben, en dat ze genieten van waar ze zijn. En dat ze er een echte feest van maken. ik zelf hou heel erg van spontane foto's en waar kan je dat heb beste festivals. En stiekem ben ik ook wel een feest beest

Fotoreportage - XXL   
 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XL   
 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - L   
 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - M   
 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - S   
 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XS   
 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XXS   
 • 1 uur ter plekke
 • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Richard doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Richard Csorba

Fotograaf Richard in Zoetermeer.

DE LIEFDE VERKLAREN AAN ELKAAR, MET IEDEREEN DIE JULLIE LIEF IS. Dat is waar trouwen om gaat. Ik zal jullie iets verklappen: ik ben er dol op! Niets is mooier dan 2 mensen zien die hoteldebotel op elkaar zijn en dat graag vieren. Van een klein feestje tot een enorme party met alles erop en eraan. Ik vind het allemaal geweldig! Daarom ben ik er ook graag bij om jullie huwelijk te fotograferen. Het liefste al vanaf het begin, zodat ik ook alle voorbereidingen en details kan vastleggen zoals dé jurk, het pak, de sieraden, schoenen, make-up, de ringen, de uitnodigingen en wie weet wat nog meer. ik vindt het geweldig om er op alle momenten erbij te zijn zodat ik alles goed kan vastleggen.

Richard Csorba

Fotograaf Richard in Zoetermeer.

dieren geven je veel liefde en steun als je die nodig hebt.  het is geweldig om die liefde vast te leggen zodat je altjid een herinnering hebt aan je huisdier.  het is vaak lastig om ze goed op de foto te krijgen dus dit is vaak een uitdaging maar ik vind het alijd een super leuke uitdaging om  juist de perfecte foto te krijgen van je maatje!

Richard Csorba

Fotograaf Richard in Zoetermeer.

portret fotografie is iets persoonlijks, mensen willen jouw werk gebruiken voor bijv. een portfolio of gewoon voor een mooie foto aan de muur.  ik ga graag de uitdaging aan om de perfecte foto te maken die mensen ook goed kunnen gebruiken  ik wil graag de foto laten spreken, om mensen te laten zien wie je ben.  en dit zie je vaak in portret foto's. 

Waarom kiezen voor Richard Csorba


Op het moment dat de Richard beschikbaarheid is, kun jij de reservering definitief maken. Zo weet jij zeker dat de Richard een plekje reserveert in de agenda. Daarna hoef jij je alleen bezig te houden met de Evenementenfotografie. Zouden er nog problemen, vragen of andere zaken zijn waarmee wij kunnen helpen, zijn wij altijd bereikbaar. Zowel via Facebook, Whatsapp, e-mail en de chat. Zo sta je nooit alleen!

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Het is handig als je alle details van jouw gewenste soort fotografie op een rijtje hebt. Bij sommige categorieën is namelijk wat voorbereidend werk noodzakelijk, terwijl het bij anderen niet het geval is. Bespreek met je gekozen fotograaf welke kleur kleding het mooiste uit komt, welke achtergrond geschikt is voor het gewenste doel en welke accessories goed tot hun recht komen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan! Ga voorbereid je shoot in.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.