Foodfotografie Ridder van Doorne uit Rijswijk


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Foodfotografie in Rijswijk, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Ridder van Doorne. Ridder is een bedreven fotograaf uit Rijswijk die graag jouw Foodfotografie doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Ridder op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Wij hebben Ridder van Doorne gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Ridder bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1504 anderen vergelijken!

Ridder van Doorne

Fotograaf Ridder in Rijswijk.

Als je van fotograferen houd maar ook van eten van eten bereiden is het een logische keuzen om die twee te gaan combineren. Het in beeld brengen van ons voedsel is steeds weer een leuke uitdaging en bezigheid. Je moet als het ware direct trek krijgen als je naar een foto van een heerlijk worstenbroodje kijkt. En dat is dan ook mijn streven. Foto's van voedsel maken waar de kijker hongerig van wordt.

8,5
Maatwerk. Dagtarief.   
 • Foodfotografie in studio.Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag.   
 • Foodfotografie in studio.Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding en de tijd voor bewerking.
Foodfoto - L10   
 • Tarief per 10 producten.
 • Foodfotografie in studio. Complex. Bv opgemaakt bord of heel assortiment.
 • Per product 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foodfoto - L5   
 • Tarief per 5 producten.
 • Foodfotografie in studio. Complex. Bv opgemaakt bord of heel assortiment.
 • Per product 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.
Foodfoto - L1   
 • Tarief voor 1 product.
 • Foodfotografie in studio. Complex. Bv opgemaakt bord of heel assortiment.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.

Ridder doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Ridder van Doorne

Fotograaf Ridder in Rijswijk.

Mijn naam is Ridderus. In 1961 geboren in Rijswijk (zh) Daar woon ik nog steeds. Ik groeide op boven en in de fotowinkels van mijn vader. Overigens is mijn roepnaam Ridder of nog korter, Rid. Je mag zelf kiezen. Als klein kereltje zwierf ik door de fotozaken van mijn vader. Ik deed daar als jongste bediende klusjes zoals het ontwikkelen en drogen van de foto's in de doka achter de winkel in de Herenstraat te Rijswijk zh.  Het kon natuurlijk niet lang uitblijven voordat ikzelf een camera oppakte! Met een vader die zelf bruidsfotograaf was, 2 fotozaken bezat en examinator op de fotovakschool is geweest was ik dus op het goede adres om het vak te leren. Het fotograferen van mensen geeft mij een grote voldoening. Met name in een omgeving waar men zich op hun gemak voelt en zichzelf kan zijn. En dus, net zoals mijn voorvaderen verzorg ik trouwreportages. En ontwikkel ik mijn foto’s net zoals vroeger maar dan zonder de dampende chemicaliën maar op mijn laptop.

8,5
Ridder van Doorne

Fotograaf Ridder in Rijswijk.

Jullie trouwdag wordt een perfecte dag, alles is aanwezig van jullie kleding tot op de trouwauto aan toe, en vergeet die te gekke taart niet. Alles is gepland tot in de puntjes. De ceremoniemeester werkt zich een slag in de rondte zodat alles op rolletjes verloopt.  En dat wil je uiteraard allemaal als herinnering vastgelegd hebben, het hele verhaal, een complete reportage van jullie trouwdag die een volledige dag weergeeft met alle gebeurtenissen, leuke momenten, ontroerende momenten, enfin,.. vanaf de voorbereidingen tot aan het feest aan toe. Daarom kom ik hele dag fotograferen om ervoor te zorgen dat ik een complete trouwreportage af kan leveren. Dat kan traditioneel in een album en/of digitaal. Het album is van hoge kwaliteit (zie omschrijven hier onder) en de digitale bestanden worden op usb in een mooie designbox afgeleverd.

8,5
Ridder van Doorne

Fotograaf Ridder in Rijswijk.

In vroeger dagen was ik accountmanager waarbij ik business to business te werk ging. In die tijd was ik ook al druk met fotografie bezig maar geheel op vrijetijd gericht. Dat B2B werken zit nog steeds in mijn bloed en vind ik heerlijk om te doen. Gecombineerd met fotografie ben ik dus bezig met zaken waarin ik mijn als een vis in het water voel!

8,5

Waarom kiezen voor Ridder van Doorne


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Ridder aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

Vergelijk op je gemak alle fotografen in omgeving van Rijswijk. Gebruik de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw wensen past. Vind je een bepaalde sfeer mooi? Houd je van zwart/wit foto’s? Door je zoekopdracht in te voeren, vervolgens de foto’s te liken die jou het meeste aanspreken, ontstaat jouw persoonlijke top 3!

Je vindt hier alles wat je wilt weten als je een fotograaf nodig hebt. Lees over de voor- en nadelen van professionele fotografie en waar je op moet letten bij een fotoshoot en het kiezen van de juiste fotograaf. Wanneer je (vrijblijvend) een fotoshoot boekt en de fotoshoot is bevestigd, kun je in contact komen met de fotograaf. Zo kunnen de wensen uitgebreid besproken worden en tips gegeven worden.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.