Profielfoto


Vergelijk profielfoto op prijs, stijl en reviews ✓ 1315 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Een eerste indruk maak je maar één keer. Een goede foto staat voor wie je bent en kan laten zien welk beroep je uitoefent. Een linkedin profiel is niet compleet zonder jouw profielfoto. Over het algemeen wekken Social media accounts met een goede profielfoto’s vertrouwen en laten mensen zich op hun gemak voelen.

Je kunt ervoor kiezen om een foto te laten maken die gericht is op jouw persoonlijkheid, je beroep of een combinatie van allebei. Twijfel je tussen kleur of zwart wit foto’s? Zorg ervoor dat je dit bespreekt met je fotograaf zodat deze hier rekening mee kan houden.

 • Geschikt voor LinkedIn, Twitter, Facebook, je CV, Datingsites.
 • Je overlegt de locatie en stijl altijd met de fotograaf.
 • De profielfoto's zijn een goede weerspiegeling van jezelf.

Wat krijg ik als ik mijn profielfoto via Happix boek?

 • Altijd keuze uit alleen maar professionele fotografen.
 • De prijzen zijn all-in, inclusief foto's en reistijd.
 • Je krijgt digitale foto's, bewerkt en in hoge resolutie.

Anderen beoordelen Profielfoto door Happix fotografen met

Beoordeling: 8,4 / 10 - 11 reviews
Grietje Mesman

Fotograaf Grietje in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mensen op de foto zetten zoals ze zijn. Intieme, persoonlijke en ongedwongen fotografie. Ik wil mensen blij maken met zichzelf ('Wat sta ik er mooi op!') en ze mooie herinneringen leveren.

Grietje Mesman Profielfoto 0
Grietje Mesman Profielfoto 1
Grietje Mesman Profielfoto 2
Grietje Mesman Profielfoto 3
Grietje Mesman Profielfoto 4
Grietje Mesman Profielfoto 5
Grietje Mesman Profielfoto 6
Grietje Mesman Profielfoto 7
Grietje Mesman Profielfoto 8
Grietje Mesman Profielfoto 9
Grietje Mesman Profielfoto 10
Grietje Mesman Profielfoto 11
Ruud Jonkers

Fotograaf Ruud in Amsterdam.

O.a. Groepsportret-fotografie, Portretfotografie en Uitvaartfotografie

Als klein jongetje wees ik mijn omgeving vaak op de kleine dingen die ik zo mooi vond. Dat wil ik eigenlijk nog steeds... We lopen er zo vaak voorbij en zien het niet door de haast die we vaak hebben.In de fotografie probeer ik ook momenten te pakken die de moeite waard zijn om gezien te worden, momenten die we weer zien door erop te wijzen of door ze vast te leggen.

Ruud Jonkers Profielfoto 0
Ruud Jonkers Profielfoto 1
Ruud Jonkers Profielfoto 2
Ruud Jonkers Profielfoto 3
Ruud Jonkers Profielfoto 4
Ruud Jonkers Profielfoto 5
Ruud Jonkers Profielfoto 6
Ruud Jonkers Profielfoto 7
Ruud Jonkers Profielfoto 8
Ruud Jonkers Profielfoto 9
Ruud Jonkers Profielfoto 10
Ruud Jonkers Profielfoto 11
3 tips voor een creatieve profielfoto

3 tips voor een creatieve profielfoto

Hecht je veel waarde aan je profielfoto? Dan ben je zeker niet de enige. Van Facebook tot aan Instagram, Twitter en LinkedIn. De profielfoto is het visitekaartje van jouw sociaal netwerk persona. Doordat veel mensen het belangrijk vinden dat ze online op goed overkomen, wordt de vraag naar een aantrekkelijke selfie groter. Maar hoe kun je dit het beste doen? In deze blog delen we 3 tips voor een c...Lees de hele blog

3 tips voor een creatieve profielfoto
Ronald de Jong

Fotograaf Ronald in Koedijk.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Het eerste dat ik hoor als ik iemand ontmoet die ik ga fotograferen is: 'Ik ben niet fotogeniek hoor.' Bijna zonder uitzondering. Maar dat wil niet zeggen dat dat waar is. Ik denk dat de meeste mensen bedoelen dat ze niet graag voor de camera staan. En dat begrijp ik heel goed. Dat is ook lastig en ongemakkelijk.Het is mijn taak om toch de foto(s) te maken waar ze tevreden mee zijn. Het ongemak moet niet tot op de foto doordringen. En ik doe dat op mijn eigen manier. Vaak eerst een kop koffie of thee, even praten om het ijs een beetje te breken.Ik zeg niet dat het ongemak altijd weg is maar ik weet dat er ook altijd momenten zijn tijdens de fotoshoot dat de gedachten even niet bij die camera zijn, dat de gedachten even naar iets anders gaan. En dat zijn de momenten waar ik naar op zoek ben.Ik maak profielfoto's voor sociale media, zowel bij mij thuis, als op locatie bij de klant. En ik maak reportages, zowel zakelijke, persoonlijke en bruidsreportages.Wat zijn zakelijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik bijvoorbeeld journalistieke foto's maak van een evenement. Op mijn website zijn foto's te zien van een ZZP-evenement en een zakenvrouwenborrel bij een modemerk.Wat zijn persoonlijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik iemand volg. Voor korte of langere tijd. Ik heb bijvoorbeeld een aantal dagen een danseres gevolgd.Bruidsreportages spreken voor zich. Even persoonlijk. In 2015 overleed mijn vriendin aan de gevolgen van borstkanker. Toevallig had ik een paar maanden voor haar overlijden een serie portretten van haar gemaakt. Eigenlijk omdat ik fototechnisch een paar dingen wilde proberen. En die foto's zijn nu mijn kostbaarste bezit. Ik begreep opeens hoe belangrijk het is om foto's te hebben van mensen die niet lang meer in de buurt zullen zijn. Daarom maak ik persoonlijke portretten. Vorig jaar heb ik ongeveer dertig mensen 'Kwetsbaar' op de foto gezet, voor een eigen project, omdat ik mijzelf heel kwetsbaar voelde. Dat was prachtig. Ik had mooie gesprekken en kwam tot foto's met een verhaal.Dat is waarom ik persoonlijke portretten aanbied. Geen vluchtige profielfoto maar een portret met meer inhoud, een verhaal. Een herinnering voor altijd aan een bepaald moment, een belangrijke periode in je leven, of een dierbare persoon.Daarom ga ik ook rouwreportages maken. Ik wil foto's maken die ertoe doen.

Ronald de Jong Profielfoto 0
Ronald de Jong Profielfoto 1
Ronald de Jong Profielfoto 2
Ronald de Jong Profielfoto 3
Ronald de Jong Profielfoto 4
Ronald de Jong Profielfoto 5
Ronald de Jong Profielfoto 6
Ronald de Jong Profielfoto 7
Ronald de Jong Profielfoto 8
Ronald de Jong Profielfoto 9
Ronald de Jong Profielfoto 10
Ronald de Jong Profielfoto 11
Rob van der Post

Fotograaf Rob in Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Mijn grootste drijfveer is doen waar ik zelf gelukkig van wordt én waar ik anderen gelukkig mee maak.Mijn drijfveer voor fotografie is simpelweg het plezier dat ik erin heb. Het plezier van het 'anders' kijken naar de wereld en schoonheid te zien waar anderen aan voorbij gaan, en deze schoonheid vast te leggen.Bij het fotograferen van portretten vind ik het geweldig om met mensen samen te werken, een prettige atmosfeer te creëren en dan een pure schoonheid naar boven te laten komen waar mijn modellen zelfs zelf over verbaasd zijn in zichzelf. Ik geniet ervan als mijn modellen overdonderd raken door mijn foto's van hen, en zich afvragen hoe ik hun "échte ik" zo goed en mooi heb kunnen vastleggen. Helemaal als mijn model met schroom aan de sessie begint en we gaandeweg een band van vertrouwen creëren waardoor hun pure schoonheid naar bovenkomt, zodat ik die kan en mag fotograferen.

Rob van der Post Profielfoto 0
Rob van der Post Profielfoto 1
Rob van der Post Profielfoto 2
Rob van der Post Profielfoto 3
Rob van der Post Profielfoto 4
Rob van der Post Profielfoto 5
Rob van der Post Profielfoto 6
Rob van der Post Profielfoto 7
Rob van der Post Profielfoto 8
Rob van der Post Profielfoto 9
Rob van der Post Profielfoto 10
Rob van der Post Profielfoto 11
Spike van der Steen

Fotograaf Spike in Schagen.

O.a. Familiefotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Door het inzien dat herinneringen door mij gemaakt, de periode van verdriet bewuster wordt herinnerd door de betrokkenen 

Spike van der Steen Profielfoto 0
Spike van der Steen Profielfoto 1
Spike van der Steen Profielfoto 2
Spike van der Steen Profielfoto 3
Spike van der Steen Profielfoto 4
Spike van der Steen Profielfoto 5
Spike van der Steen Profielfoto 6
Spike van der Steen Profielfoto 7
Spike van der Steen Profielfoto 8
Spike van der Steen Profielfoto 9
Nuran Gelici

Fotograaf Nuran in Almelo.

O.a. Bedrijfsfotografie, Modelfotografie en Social media fotografie

Uitzoeken wat de klant wil, de persoon of bedrijf leren kennen en vervolgens iets te leveren waarmee ze helemaal tevreden over zijn. Een wow moment creeren. 

Nuran Gelici Profielfoto 0
Nuran Gelici Profielfoto 1
Nuran Gelici Profielfoto 2
Nuran Gelici Profielfoto 3
Nuran Gelici Profielfoto 4
Nuran Gelici Profielfoto 5
Nuran Gelici Profielfoto 6
Nuran Gelici Profielfoto 7
Nuran Gelici Profielfoto 8
Nuran Gelici Profielfoto 9
Nuran Gelici Profielfoto 10
Aneta a.j Chocholak

Fotograaf Aneta in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik fotografeer graag mensen. Ik doe dat het liefst op de belangrijkste momenten van hun leven; zwangerschap, newborn, als ze verliefd zijn of als ze gaan trouwen. Maar ieder moment in jouw leven leent zich voor een fotoshoot. Het leven is te kort om niet te fotograferen.In mijn fotografie zit veel passie, creativiteit en energie. Iedere klant behandel ik individueel. Ik heb bijzonder veel attributen voor unieke fotosessies. Ik besteed zoveel tijd als nodig voor een prachtige fotoshoot.Behalve mijn studio ken ik de meest unieke plekken. Ik ben onderscheidend en ik hanteer alle smaken en stijlen. Tijdens een fotoshoot kunnen wij ook stijlen combineren. Om mijn fotoshoots bereikbaar voor iedereen te houden hanteer ik lage prijzen.Verder ontzorg ik mijn klanten. Behalve honderden meest originele attributen zoals zwangerschapsjurken, speelgoed, kostuums, Cake Smash taarten, achtergronden kun je bij mij terecht voor visagie en haarstyling. Je kunt bij mij terecht in mijn studio, bij jou thuis, op de door jou aangewezen locatie of in de natuur. Ik ken veel verrassende plekken voor een unieke fotosessie.Mijn studio is geopend van 09:00 tot 22:00 uur. Ik ben ook open in het weekend en op feestdagen. Je betaalt geen weekend-, avond- of feestdagtoeslag.

9,7
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 0
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 1
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 2
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 3
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 4
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 5
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 6
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 7
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 8
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 9
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 10
Aneta a.j Chocholak Profielfoto 11
Sandra Warnier

Fotograaf Sandra in Diemen.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn drijfveer is om mensen ongedwongen, zelfverzekerd en ontspannen op de foto te zetten. Dat er vergeten wordt dat ik er sta met mijn camera. Dat wij veel lol samen hebben tijdens de shoot zodat het echt even een ontspannen moment is. En hoe leuk is het dan dat jij er leuke foto's aan overhoudt! ;-)

8,3
Sandra Warnier Profielfoto 0
Sandra Warnier Profielfoto 1
Sandra Warnier Profielfoto 2
Sandra Warnier Profielfoto 3
Sandra Warnier Profielfoto 4
Sandra Warnier Profielfoto 5
Sandra Warnier Profielfoto 6
Sandra Warnier Profielfoto 7
Sandra Warnier Profielfoto 8
Sandra Warnier Profielfoto 9
Sandra Warnier Profielfoto 10
Sandra Warnier Profielfoto 11
Nico Hermans

Fotograaf Nico in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Algemene studiofotografie

Ik wil door middel van een uitgebreide technische en creatieve kennis een onderscheidende meerwaarde bieden aan haar afnemers. Servicegerichtheid en marktgericht denken staan hierbij centraalMissie:Ik voorzie mijn klanten van onderscheidende en verkoopbevorderend fotografisch en grafisch beeldmateriaal, waarbij de uitingen aansluiten bij de uitstraling en de commerciële wensen van haar relaties.Visie:De hedendaagse maatschappij is steeds meer beeldgericht. Een product of dienst wordt steeds vaker gezocht en gekozen op basis van foto’s en uitstraling. Daarbij nemen de zoekmachines en het internet een steeds meer prominente plaats in, maar tevens blijven publicaties in diverse gedrukte media van onschatbare waarde. Ik zet me er voor in om op beide media onderscheidende fotografie voor bedrijven, reclamebureaus en instellingen te maken.

Nico Hermans Profielfoto 0
Nico Hermans Profielfoto 1
Nico Hermans Profielfoto 2
Nico Hermans Profielfoto 3
Nico Hermans Profielfoto 4
Nico Hermans Profielfoto 5
Nico Hermans Profielfoto 6
Nico Hermans Profielfoto 7
Nico Hermans Profielfoto 8
Nico Hermans Profielfoto 9
Nico Hermans Profielfoto 10
Nico Hermans Profielfoto 11
Joke Schut

Fotograaf Joke in Amsterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik vind het mooi om onverwachtse schoonheid in allerdaagse momenten te laten zien. Door de keuze van licht en compositie creeër ik de mogelijkheid mensen anders te laten kijken naar hetzelfde. Ik werk vrijwel altijd op locatie en laat me verassen met wat ik tegen kom. Die verassing zorgt altijd voor dat tintelige gevoel vlak voor een fotoshoot, heerlijk! In overleg met de klant kiezen we de beste plek voor het portret. Ik bouw mijn licht op en help de klant om zelfverzekerd, spontaan en trots op de foto te staan. Die interactie die er dan ontstaat is ontzettend mooi en geeft elke dag weer een boost.Zeker als mensen na de shoot zeggen: "oh het hielp zo dat je zei hoe ik moest staan", of "wauw ben ik dat?!" maakt me het trots dat ik mensen kan weergeven zoals ze zichzelf zien of willen zien. 

Joke Schut Profielfoto 0
Joke Schut Profielfoto 1
Joke Schut Profielfoto 2
Joke Schut Profielfoto 3
Joke Schut Profielfoto 4
Joke Schut Profielfoto 5
Joke Schut Profielfoto 6
Joke Schut Profielfoto 7
Joke Schut Profielfoto 8
Joke Schut Profielfoto 9
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je profielfoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Wij hebben ontzettend veel fotografen in het bestand, waardoor kiezen nog moeilijk kan blijken. Om deze reden is de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Hiermee kun jij de fotografen vergelijken op prijs, regio, portfolio en drijfveren. Zo wordt het kiezen van jouw fotograaf wel erg gemakkelijk gemaakt! Niet alleen hebben wij het aanbod van fotografen, maar ook de nodige kennis in huis om van elke fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste profielfoto!

Je profielfoto laat al je volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter in één oogopslag zien wie jij bent en je laat meteen een sterke indruk achter. Een goede profielfoto zegt iets over jouw persoonlijkheid en professionaliteit, hier speelt de fotograaf direct op in. Bezoekers en potentiële werkgevers op social media krijgen een helder beeld van jou, nog voordat ze je in het echt zien. Een spontane foto van jou met de juiste belichting; dan heb je de juiste profielfoto te pakken. Kies een fotograaf uit het overzicht en bepaal samen hoe jij je ware ik laat zien op al jouw kanalen. Lees hier alvast wat tips voor de perfecte profielfoto, doe er je voordeel mee!

5 tips voor de perfecte profielfoto

 • Verzorg jezelf goed. Zorg dat je haar netjes gestyled is en je make-up goed aangebracht.
 • Oefen op je lach. Het is bewezen dat de ‘Duchenne lach’ effectief is als je vrolijk op de foto wil staan.
 • Kijk direct in de lens. Het is prettig als jij een potentiële werkgever/klant recht aankijkt in de foto. 
 • Laat zien wie je bent. Het hoeft er allemaal niet te zakelijk uit te zien. Jouw persoonlijkheid moet centraal staan op deze foto.
 • Hou de doelgroep van de foto in de achterhoofd. Wie wil jij voornamelijk bereiken? Zijn dat creatievelingen of keiharde zakenlui?

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon