Architectuurfotografie Ger Prins uit Helmond


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Een goede fotograaf nodig voor je Architectuurfotografie in Helmond? Het kan nogal lastig zijn om de juiste fotograaf te vinden voor jouw klus. Gelukkig is Ger Prins gespecialiseerd in dit type fotografie! Wellicht wel de juiste fotograaf voor jou? Passievol, enthousiast en klaar voor jouw fotoshoot! Hieronder kun je alle gegevens van Ger vinden, zoals portfolio, achtergrondinformatie en tarieven. Zo kun jij deze fotograaf vergelijken met alle andere fotografen in ons bestand.

Wij hebben Ger Prins gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Ger bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1504 anderen vergelijken!

Ger Prins

Fotograaf Ger in Helmond.

Tijdens mijn omzwervingen kom ik regelmatig gebouwen en/of objecten tegen welke de aandacht trekken. Deze worden dan vastgelegd ter herinnering of om later te kunnen gebruiken in een project. Deze gebouwen kunnen opvallen door oudheid, kleur, markantheid of gewoon dat ze intrigeren. Maar ook de plaatsing in de omgeving is een bepalende factor, soms positief maar ook vaak ten nadele.

Locatiebezoek vooraf.   
 • Ter voorbereiding. Bekijken lichtval. Advies over eventuele aanpassingen.
 • Een aanrader bij complexe opdrachten. Eenmalig tarief.
Maatwerk. Dagtarief.   
 • Tarief per dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Maatwerk. Tarief halve dag.   
 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Architectuurfoto - XL   
 • Tarief voor een shoot vanuit 10 standpunten.
 • Exterieuropnamen in serie rond één object, ieder vanuit één standpunt.
 • Inclusief 1 digitaal bestand per standpunt. Bewerkt en in hoge resolutie.
Architectuurfoto - L   
 • Tarief voor een shoot vanuit 5 standpunten.
 • Exterieuropnamen in serie rond één object, ieder vanuit één standpunt.
 • Inclusief 1 digitaal bestand per standpunt. Bewerkt en in hoge resolutie.
Architectuurfoto - M   
 • Tarief voor een shoot vanuit 3 standpunten.
 • Exterieuropnamen in serie rond één object, ieder vanuit één standpunt.
 • Inclusief 1 digitaal bestand per standpunt. Bewerkt en in hoge resolutie.
Architectuurfoto - S   
 • Tarief voor een shoot vanuit 1 standpunt.
 • Exterieuropname vanuit één standpunt.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.

Ger doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Waarom kiezen voor Ger Prins


Is Ger niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.