Portretfotografie


Vergelijk portretfotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1340 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar mooie portretfotografie? Op Happix kun je alle fotografen vinden die portretfoto’s maken. Zo is er altijd iemand in jouw regio die de gewenste foto’s wil maken. Portretfoto’s zijn heel precies en persoonlijk. Een goede foto zegt iets over jou. Wat voor type ben jij? Waar ben jij goed in? Je vormt de shoot samen met de gekozen fotograaf. Het is een unieke, maar vooral ook leuke ervaring. De fotograaf speelt ten alle tijden in op jouw wensen om zeker te weten dat jij het beste resultaat krijgt. De portretfoto’s kun je gebruiken op LinkedIn, je curriculum vitae, een datingsite of als cadeau. Lees hieronder zeven tips voor de mooiste portretfotografie!

Wat krijg ik als ik mijn portretfotografie via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Anderen beoordelen Portretfotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,8 / 10 - 36 reviews
Reinoud van Leeuwen

Fotograaf Reinoud in Leiden.

O.a. Portretfotografie

Als fotograaf maak ik vaak impact. Een goed beeld kan een speciaal moment uniek vastleggen, en op die manier een mooie herinnering maken. En een sterk portret is zoveel meer dan een plaatje van een gezicht. Iedereen heeft een persoonlijkheid, een unieke blik, een speciale manier van kijken. Het is mijn uitdaging om die blik in een beeld te vangen. Sámen met de geportetteerde. Het is teamwork. En die interactie is het mooie aan dit vak: het is mensenwerk. De klik maken met mensen is speciaal, en dat maakt fotografie mooi.

Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 0
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 1
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 2
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 3
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 4
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 5
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 6
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 7
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 8
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 9
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 10
Reinoud van Leeuwen Portretfotografie 11
Dida Mulder

Fotograaf Dida in Nieuwerkerk aan den IJssel.

O.a. Portretfotografie, Social media fotografie en High end portretfotografie

"The influence of photographers on the life of this world is much stronger than the Old Masters could ever have dreamt of".Deze quote heeft mij zo geïnspireerd!Creativiteit, artistieke intuïtie, historisch besef en maatschappelijke betrokkenheid staan centraal mijn werk. Ik leg graag de lat hoog, zodat ik die ene surplus kan vinden. En dat geeft zoveel voldoening! Fotografie is een vakgebied dat volop in beweging is en ik beweeg daarin mee. Door de dagelijkse afwisseling van mensen, de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. Naast het werken in opdracht voor diverse instellingen en tijdschriften, ben ik werkzaam als autonoom beeldend kunstenaar.

Dida Mulder Portretfotografie 0
Dida Mulder Portretfotografie 1
Dida Mulder Portretfotografie 2
Dida Mulder Portretfotografie 3
Dida Mulder Portretfotografie 4
Dida Mulder Portretfotografie 5
Dida Mulder Portretfotografie 6
Dida Mulder Portretfotografie 7
Dida Mulder Portretfotografie 8
Dida Mulder Portretfotografie 9
Dida Mulder Portretfotografie 10
Dida Mulder Portretfotografie 11
Portretfotografie: 4 tips voor spontane foto’s

Portretfotografie: 4 tips voor spontane foto’s

Een spontane foto is erg belangrijk voor portretfotografie. Maar toch is het in de praktijk soms lastig te realiseren. Niet iedereen staat namelijk graag voor de camera. Hoe kun je het beste ontspannen op jouw portretfoto staan? In deze blog geven we je 4 tips voor een spontane portretfoto.1. Kies de juiste professioneel fotograafEr zijn vele professionele fotografen die prachtige portretfoto&...Lees de hele blog

Portretfotografie: 4 tips voor spontane foto’s
Frans Lamping

Fotograaf Frans in 's‑Gravendeel.

O.a. Kinderfotografie, Portretfotografie en Dierenfotografie

Mijn drijfveer is om iedereen als 'zichzelf' vast te leggen. Het karakter zou op foto's zichtbaar moeten zijn, niet gespeeld maar echt. Herkenbare uitdrukkingen, blikken of gewoonte probeer ik zo goed mogelijk in beeld te brengen. Iedereen is mooi, en dat wil ik benadrukken met de beelden die ik maak. Iedereen die zegt nooit goed op foto's te staan wil ik te laten zien dat het echt wel kan. 

Frans Lamping Portretfotografie 0
Frans Lamping Portretfotografie 1
Frans Lamping Portretfotografie 2
Frans Lamping Portretfotografie 3
Frans Lamping Portretfotografie 4
Frans Lamping Portretfotografie 5
Frans Lamping Portretfotografie 6
Frans Lamping Portretfotografie 7
Frans Lamping Portretfotografie 8
Frans Lamping Portretfotografie 9
Frans Lamping Portretfotografie 10
Frans Lamping Portretfotografie 11
Kim Vermaat

Fotograaf Kim in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Gevoel, indenkvermogen, een passie. Klanten Als Angelina Jolie, United Nations, meer dan 30 Ambassades, verscheidene Magazines, presidenten, koninklijk paleis etc,  werkzaam in zowel Europa als de Verenigde Staten. Iedere soort van fotografie, of het nu bruidsfotografie, kunst & muziek is, reportage werk, familie fotografie, landschapsfotografie, een president of koning Willem Alexander of koningin Maxima is vraagt weer om een andere manier van aanpak. Mijn passie heeft zijn oorsprong toen ik 8 jaar oud was en mijn eerste camera kreeg en mijn gevoel is de hoofdwijze van aanpak. Het is iedere keer weer prachtig om te zien dat het blijkt te werken ook al doe ik dit reeds vele jaren en heb ik er veel ervaring in.Om er zorg voor te dragen dat echt ieder moment vereeuwigd wordt, maak ik gebruik van niet één maar twee complete camera/lens/flitser sets van Canon. Ik weet dat heel veel fotograferen vertrouwen op hen enige set die ze bij zich hebben. Mijn wil jij dat net op het moment de fotograaf het laat afweten ? Voor portret fotografie beschik ik over complete studiobelichtingsets waaronder ook één volledig mobiele set welke tevens in het vliegtuig mee kan.  Ik ben flexibel, door jarenlange ervaring gespecialiseerd in de etiquete die gehoord bij werken op het aller hoogste niveau ( denk aan koninklijk huis, presidenten en ambassadeurs, Angelina Jolie), maar tevens ook in de volledige veiligheidsmaatregelen welke sommige werkzaamheden omhullen ( United Nations, Europese Unie, Paleizen, World Summits etc).Het voordeel van werken in vele landen en meerdere talen is ook dat mijn omgangsvormen/sociale kennis erg ontwikkeld is.

10
Kim Vermaat Portretfotografie 0
Kim Vermaat Portretfotografie 1
Kim Vermaat Portretfotografie 2
Kim Vermaat Portretfotografie 3
Kim Vermaat Portretfotografie 4
Kim Vermaat Portretfotografie 5
Kim Vermaat Portretfotografie 6
Kim Vermaat Portretfotografie 7
Kim Vermaat Portretfotografie 8
Kim Vermaat Portretfotografie 9
Kim Vermaat Portretfotografie 10
Kim Vermaat Portretfotografie 11
Iedje Visser

Fotograaf Iedje in Grave.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Ik fotografeer uit passie, creativiteit en nieuwsgierigheid naar mijn medemens. In mijn hoofd zie ik beelden en die wil ik realiseren. Om me heen zie ik prachtige landschappen en die wil ik mee naar huis nemen. In hun mooiste weergave. Maar ik wil ook de wereld laten zien zoals die is. Als voormalig journaliste probeerde ik de wereld  zo goed mogelijk in woorden vast te leggen maar voor mijn gevoel ontbrak er altijd iets. Dat 'iets' bleek fotografie te zijn en daarmee kon ik de wereld laten zien hoe die werkelijk is. Maar ik maak de dingen ook graag mooier als dat ze zijn en ook in de fotobewerking kan ik mijn ei helemaal kwijt. Fotografie is voor mij een uitlaatklep en noodzakelijk middel om mijn creativiteit naar buiten te laten komen. 

9,6
Iedje Visser Portretfotografie 0
Iedje Visser Portretfotografie 1
Iedje Visser Portretfotografie 2
Iedje Visser Portretfotografie 3
Iedje Visser Portretfotografie 4
Iedje Visser Portretfotografie 5
Iedje Visser Portretfotografie 6
Iedje Visser Portretfotografie 7
Iedje Visser Portretfotografie 8
Iedje Visser Portretfotografie 9
Iedje Visser Portretfotografie 10
Iedje Visser Portretfotografie 11
Henk Racké

Fotograaf Henk in Naaldwijk.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Kinderfotografie

Mijn uitdaging is het mooiste uit de mens te halen en vast te leggen in een plaatje. Dat kan alleen als de modellen en klanten zich op hun gemak voelen. Het draait om de emotie en innerlijke schoonheid.Mensen in allerlei fases van hun leven. Nieuwe vriendschappen, zwangerschappen, een nieuwe start in een leven of gewoon omdat het leuk is, momenten die ervoor zijn om vastgelegd te worden.Ik fotografeer meestal vanuit een vooropgezet plan, maar laat mij tijdens het fotograferen beinvloeden door het moment, de omgeving, de mens voor de lens en mijn bewondering voor het model. Een foto wordt pas echt mooi, glamourous, speels, intiem of sexy als de geportretteerde zich ook zo voelt. Die momenten zien, maken en vangen is mijn specialiteit en onze uitdaging.

9,9
Henk Racké Portretfotografie 0
Henk Racké Portretfotografie 1
Henk Racké Portretfotografie 2
Henk Racké Portretfotografie 3
Henk Racké Portretfotografie 4
Henk Racké Portretfotografie 5
Henk Racké Portretfotografie 6
Henk Racké Portretfotografie 7
Henk Racké Portretfotografie 8
Henk Racké Portretfotografie 9
Henk Racké Portretfotografie 10
Henk Racké Portretfotografie 11
Simon Cornils

Fotograaf Simon in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Born in 1983 and raised in the very north of Germany, Simon moved to Berlin in late 2004, working as a celebrity photographer in Germany, Austria, Switzerland, the Netherlands and the UK. Simon currently lives in Amsterdam and Berlin. Bronze GoSeeAward in the category of PORTRAIT 2016.

Simon Cornils Portretfotografie 0
Simon Cornils Portretfotografie 1
Simon Cornils Portretfotografie 2
Simon Cornils Portretfotografie 3
Simon Cornils Portretfotografie 4
Simon Cornils Portretfotografie 5
Simon Cornils Portretfotografie 6
Simon Cornils Portretfotografie 7
Simon Cornils Portretfotografie 8
Simon Cornils Portretfotografie 9
Lindy Schenk-Smit

Fotograaf Lindy in Spanbroek.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is mijn passie, van mijn passie heb ik mijn beroep gemaakt, ik fotograaf mensen zoals ze zijn, puur en echt .Iedereen is mooi, ik hou niet van poseren ben een echte journalistieke fotograaf, met een creatief oog voor detail.Ik wil dat mensen hun zelf herkennen in de foto en zelf ook zien hoe mooi ze zijn.Lifestyle en journalistieke fotografie passen helemaal bij mij, natuurlijk stuur ik wat aan waar nodig om zo een prachtig beel samen te creeeren.Bruiloften fotografeer ik journalistiek, puur echt en vol emtotie zodat je de dag na het zien van de foto's keer op keer weer herbeleefd.Overige fotografie zoals zwangerschap, kinderen, portretten etc fotografeer ik in lifestyle style, puur zoals jullie zijn en niet teveel poespas.

Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 0
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 1
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 2
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 3
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 4
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 5
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 6
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 7
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 8
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 9
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 10
Lindy Schenk-Smit Portretfotografie 11
Henri Blommers

Fotograaf Henri in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Ik hou van mensen, ik hou van schoonheid, van dingen maken, ik probeer altijd een stapje verder te gaan, als ik denk dat de mooiste foto gemaakt is, probeer ik toch nog een andere hoek, iets anders. Ik wil de wereld graag een beetje mooier maken, een eigen wereld creëren. Ik hou van de kwetsbaarheid van mensen, gevoeligheid, contact. 

Henri Blommers Portretfotografie 0
Henri Blommers Portretfotografie 1
Henri Blommers Portretfotografie 2
Henri Blommers Portretfotografie 3
Henri Blommers Portretfotografie 4
Henri Blommers Portretfotografie 5
Henri Blommers Portretfotografie 6
Henri Blommers Portretfotografie 7
Henri Blommers Portretfotografie 8
Henri Blommers Portretfotografie 9
Henri Blommers Portretfotografie 10
Henri Blommers Portretfotografie 11
Marcel de De Graaf

Fotograaf Marcel in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Bedrijfsfotografie

Ik maak graag mensen blij met een mooi portret. Een foto waar zij zichzelf in herkennen en waar anderen hen ook in herkennen. Gewoon iemand op zijn mooist/best neerzetten. Mijn stijl valt te omschrijven als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en vaak met een knipoog. Als fotograaf in Deventer weet ik doorgaans een goede balans te vinden tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen. In veel van zijn producties komen de voorgenoemde eigenschappen naar boven. Ik werk met een grondige voorbereiding en met oog voor detail. Met vele jaren van ervaring als fotograaf in Deventer sta ik garant voor kwaliteit en een perfect resultaat, digitaal geleverd of compleet afgedrukt en ingelijst: altijd het maatwerk dat u verlangt!

3,1
Marcel de De Graaf Portretfotografie 0
Marcel de De Graaf Portretfotografie 1
Marcel de De Graaf Portretfotografie 2
Marcel de De Graaf Portretfotografie 3
Marcel de De Graaf Portretfotografie 4
Marcel de De Graaf Portretfotografie 5
Marcel de De Graaf Portretfotografie 6
Marcel de De Graaf Portretfotografie 7
Marcel de De Graaf Portretfotografie 8
Marcel de De Graaf Portretfotografie 9
Marcel de De Graaf Portretfotografie 10
Marcel de De Graaf Portretfotografie 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je portretfotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van portretfotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Dit doen wij door middel van de visuele keuzehulp, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jou past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod portretfotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste portretfoto’s.

Het is natuurlijk spannend om je portretfoto’s te laten maken. Het moet dan ook een accurate weergave van jezelf zijn, dat is niet simpel. Zodra het te geposeerd eruit ziet, verliest het zijn authenticiteit. Heb vooral veel plezier en communiceer met je fotograaf.

7 tips voor de mooiste portretfoto’s

  • Neem attributen mee, denk aan iets dat je passie uitdraagt.
  • Vermijd de zon op het midden van de dag, iedereen komt mooier uit bij zacht licht.
  • Zoek verschillende poses op die passen bij het doel van de foto.
  • Heb matterende poeder bij de hand. Dit voorkomt glimplekken door transpiratie.
  • Houdt oogcontact met de fotograaf gedurende de shoot.
  • Trek neutrale kleding aan, de focus hoort op je gezicht te liggen - niet je kleding.
  • Praat met de fotograaf en zorg dat jij je op je gemak voelt.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon