Loading...

Happix: professionalisering voor de markt van beroepsfotografie


Nederland heeft ruim 17.000 fotografen die allemaal een eigen wijze van positioneren hebben. Een fotograaf zoeken is tegenwoordig moeilijk, omdat de informatievoorziening onoverzichtelijk is en het aanbod ontzettend ruim is. Hierdoor zien de klanten 'door de bomen het bos niet meer'. Fotografie is tegenwoordig ontzettend populair, omdat de vraag naar (bewegende) beelden sterk aan het groeien is. Hierdoor zal het aanbod aan fotografen alleen maar ruimer worden, omdat steeds meer mensen gaan fotograferen. Programma's zoals Het Perfecte Plaatje zijn een stimulans om mensen aan te sporen om te gaan fotograferen.

Happix biedt overzicht, ondersteuning en vertrouwen

Het belangrijkste wat de eindklant wilt als hij of zij een fotograaf boekt, is het vertrouwen dat er een prachtig eindresultaat uit voortvloeit. Hiervoor heeft de klant een fotograaf nodig waarbij hij of zij zich op het gemak voelt en waar daadwerkelijk een band mee ontstaat. Dit zijn elementen die ten goede komen van het uiteindelijke resultaat. Eerder is gebleken dat het lastig is om de juiste fotograaf te vinden die voldoet aan diverse eisen die klanten stellen. Hiervoor komt Happix aan te pas met een vergelijkingssysteem waarmee de klanten een fotograaf kunnen vinden die het beste bij hen past. De klant wordt namelijk op een eenvoudige wijze door het totale boekingsproces geleid en kiest op basis van stijl, prijs en reviews een fotograaf. Door deze unieke manier is de kans op een tevreden klant aanzienlijk groter. De klant maakt tijdens het proces zijn of haar specifieke behoeftes kenbaar, waardoor er bepaalde fotografen naar voren komen die de klant in deze specifieke behoeftes kunnen voorzien.  

Gegarandeerd het beste resultaat! 

Inmiddels hebben meer dan 500 fotografen in 50 verschillende categorieën zich aangesloten bij Happix. Dankzij de planningstool en de online agenda die Happix gebruikt wordt de beschikbaarheid van iedere fotograaf inzichtelijk gemaakt. Mede hierdoor kan Happix ontzettend snel een vervangende en passende fotograaf regelen in het geval van bijvoorbeeld ziekte. De klant krijgt dus gegarandeerd altijd het beste resultaat!

Jou blij maken met mooie foto's

Happix is tevens uitgever van het NationaleFotoKado, de giftcard voor fotoshoots. Deze giftcard wordt geaccepteerd door alle fotografen die zich hebben aangesloten bij Happix. Ben je als klant op zoek naar een origineel cadeau? Doe jouw vriend, vriendin of familie de NationaleFotoKado bon cadeau. Op die manier kunnen klanten iemand anders blij maken met mooie foto's! 

21-07-2017

Vorige
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.