Newborn & Baby fotografie Kiri Pruntel uit Utrecht


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Newborn & Baby fotografie in Utrecht, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Kiri Pruntel . Kiri is een bedreven fotograaf uit Utrecht die graag jouw Newborn & Baby fotografie doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Kiri op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Iedere fotograaf die aangesloten is bij Happix heeft passie voor fotografie. Zo heeft Kiri dat voor Newborn & Baby fotografie. Het kan zomaar eens zijn dat deze fotograaf degene is die jij zoekt voor jouw fotoshoot! Om dat goed te kunnen beoordelen hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet, onder andere de aangeboden pakketten en portfolio. Is het jouw stijl? Dan kun je zonder risico vrijblijvend de beschikbaarheid van Kiri aanvragen. Je zit nergens aan vast!

Kiri Pruntel

Fotograaf Kiri in Utrecht.

Hello there! Ik ben Kiri en in 2015 ben ik afgestudeerd als fotograaf aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als freelance portretfotograaf voor verschillende grote kranten en magazines in Nederland. Ik woon samen met mijn lieve vriend in het centrum van Utrecht en wij zijn in 2018 papa en mama geworden van een prachtige zoon. Op mijn eerste kraamdag ben ik begonnen dagelijks foto s van hem te maken. Ik vond het prachtig om alle eerste keren te kunnen vastleggen, details in beeld te brengen (zoals die kleine voetjes, heerlijk in slaap vallen bij papa, eindeloos knuffelen in bed..) die zo veelzeggend zijn voor de eerste periode.. Mijn expertise als fotograaf voelde echt als een geschenk tijdens deze momenten en nog altijd leg ik mijn kind iedere dag vast op de gevoelige plaat om op deze manier zijn levensverhaal te vereeuwigen. Tijdens mijn verlof besloot ik dan ook al snel dat ik een nieuwe weg in zou gaan slaan met fotografie en mij volledig te gaan richten op familie en baby fotografie, om op deze manier ook andermans herinneringen op een prachtige en liefdevolle manier vast te mogen gaan leggen. Ik wil graag jullie tedere momenten samen in beeld te brengen, op een tijdloze manier die altijd dierbaar zal blijven. Ik vind het belangrijk dat mijn werk eerlijk is; puur en ongedwongen, daarom zal ik tijdens een fotoshoot dan ook graag de behoeftes van jullie kleintje volgen en meelopen met jullie dagelijkse routine om zo jullie prachtige verhaal te vertellen van al die mooie momenten samen. De tijd gaat zo snel. Deze periode is het waard om voor altijd vast te laten leggen, zodat je voor eeuwig terug kunt kijken naar de tijd waarin ze nog zo klein waren.

Waarom kiezen voor Kiri Pruntel


Jij wil zekerheid over jouw fotoshoot. Dit begrijpen wij heel goed, dat willen wij namelijk ook. Om deze reden zijn alle pakketten op de website inclusief alle kosten. Je gaat nooit meer betalen dan de prijs bij het gekozen pakket. Hierdoor kun je ook zeer gemakkelijk op budget zoeken. Geen verborgen kosten, geen onzekerheid. Nu wil jij niet alleen de beste prijs, maar ook de beste fotograaf voor de klus. Wij helpen jou in deze zoektocht. Het enige wat jij hoeft te doen is de locatie en jouw budget invoeren. Vanaf dat punt hoef je alleen te kijken wat jij mooi vindt!

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Newborn & Baby fotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Direct naar


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.