Newborn fotografie


Vergelijk newborn fotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1315 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op welke manier wil jij jouw kleine trots vastleggen met newborn fotografie? In de eerste weken na de geboorte krult jouw baby’tje zich nog zo lekker op. Dat schattige moment moet vereeuwigd worden! Als trotse ouder wil je jouw kleine hummel het liefst aan de hele wereld laten zien. Je wilt het hele leven van jouw kindje vastleggen om die momenten nooit te hoeven vergeten. De eerste periode van je pasgeboren baby vliegt voorbij voordat je het doorhebt. Dat maakt die momenten extra dierbaar. Juist daarom wil je die foto's terug zien in het allereerste fotoalbum of cadeau geven aan opa en oma. 

 • Newbornfotografie kan thuis of in de studio
 • Altijd een geduldige en vrolijke babyfotograaf
 • Newborn foto’s van de juiste momenten

Wat krijg ik als ik newborn fotografie via Happix boek?

 • Een professionele fotograaf
 • Alle prijzen all-in, inclusief reiskosten
 • Bewerkte foto’s, digitaal en in hoge resolutie

Anderen beoordelen Newborn fotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 9,7 / 10 - 9 reviews
Martine van den Heuvel

Fotograaf Martine in Wormerveer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik vind het fascinerend hoe een klein wezenetje onstaat, een nieuw wonder. Deze periode in het leven gaat zo ontzettend snelw eer voorbij dat ik van mening ben dat je deze vast moet leggen voor later. Sommige momenten in het leven wil je voor altijd herinneren, newborn foto's van jouw kleintje is daar 1 van.

Martine van den Heuvel Newborn fotografie 0
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 1
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 2
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 3
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 4
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 5
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 6
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 7
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 8
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 9
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 10
Martine van den Heuvel Newborn fotografie 11
Feodora van Twillert

Fotograaf Feodora in Nijkerk.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Zolang ik mij kan herinneren heb ik al iets met fotograferen. Maar pas na de geboorte van onze tweedde kind ben ik me er in gaan verdiepen. Ik vind het fantastisch om dit ook voor andere mensen te mogen doen. Zodat ze mooie herinneringen hebben voor later.Zwangerschap, het is zo fantastisch om die mooie buik vast te mogen leggen, waar zo'n mooi wondertjes(s) in groeit.Newborn, zo fantastisch mooi om zo'n  kleine baby te mogen fotograferen, want ze zijn maar zo'n kort klein.Baby en kind, ja vooral het eertse jaar gaat zo snel voorbij en opgroeiend kunnen ze zo snel veranderen. fantastisch om ook de verschillen te kunnen zien als ze opgroeien.Gezin, ja hoe vaak staat 1 van de ouders er niet op, ik merk het hier zelf dat ik er vaak niet op sta. Zo fijn om foto's te maken van het hele gezin, zulke mooie herinneringen voor later.

Feodora van Twillert Newborn fotografie 0
Feodora van Twillert Newborn fotografie 1
Feodora van Twillert Newborn fotografie 2
Feodora van Twillert Newborn fotografie 3
Feodora van Twillert Newborn fotografie 4
Feodora van Twillert Newborn fotografie 5
Feodora van Twillert Newborn fotografie 6
Feodora van Twillert Newborn fotografie 7
Feodora van Twillert Newborn fotografie 8
Feodora van Twillert Newborn fotografie 9
Feodora van Twillert Newborn fotografie 10
Feodora van Twillert Newborn fotografie 11
Baby fotoshoot: 7 tips & ideeën voor de mooiste foto's

Baby fotoshoot: 7 tips & ideeën voor de mooiste foto's

Wil jij de herinnering van die eerste weken met jouw kleintje vastleggen? Kies dan voor een baby fotoshoot.Je kindje in die typische opgekrulde houding, wat is er schattiger?! Maar wacht niet te lang. De natuurlijke neiging die pasgeborenen hebben om zich helemaal op te krullen zoals in de baarmoeder neemt al na één week af.In deze blog geven we je tips en leuke ideeën voor ...Lees de hele blog

Baby fotoshoot: 7 tips & ideeën voor de mooiste foto's
Marieke Ligtenberg

Fotograaf Marieke in Vught.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Naast het werken-voor-een-baas (Marieke werkt in het onderwijs en Rianne in de verkoop) is het creatief bezig zijn voor ons een noodzaak ;-) Fotografie is een passie van Marieke en vormgeving van Rianne (hier heeft ze ook met veel plezier in gewerkt de afgelopen jaren). Mensen in een voor hun vertrouwde omgeving vastleggen en zien hoe iedereen op zijn manier geniet.... daar doen we het voor. Vaak zeggen mensen vooraf dat ze niet graag en/of mooi op de foto staan, maar wanneer we even bezig zijn en ik de eerste foto's op camera kan laten zien is het ijs gebroken en geniet echt iedereen. Ik misschien nog wel het meest.....

Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 0
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 1
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 2
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 3
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 4
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 5
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 6
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 7
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 8
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 9
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 10
Marieke Ligtenberg Newborn fotografie 11
Karin Wijma

Fotograaf Karin in 's‑Hertogenbosch.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Fotografie is voor mij de ideale verbinding tussen techniek, creativiteit en menselijkheid.Mijn werk brengt geluk en gezelligheid, terwijl ik me tegelijkertijd mag uitleven op cameratechniek, belichting, wisselende omstandigheden en creatieve nabewerking.Mijn nieuwsgierigheid en behoefte om betekenisvol werk voor een ander te doen drijven mijn fotografie. 

Karin Wijma Newborn fotografie 0
Karin Wijma Newborn fotografie 1
Karin Wijma Newborn fotografie 2
Karin Wijma Newborn fotografie 3
Karin Wijma Newborn fotografie 4
Karin Wijma Newborn fotografie 5
Karin Wijma Newborn fotografie 6
Karin Wijma Newborn fotografie 7
Karin Wijma Newborn fotografie 8
Karin Wijma Newborn fotografie 9
Karin Wijma Newborn fotografie 10
Karin Wijma Newborn fotografie 11
Ymke Frijters

Fotograaf Ymke in Tilburg.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Blije mensen en mooie momenten. Simple as that. Wanneer ik een compliment krijg van een klant, kan mijn dag niet meer stuk. Ik heb het voorrecht om een inkijkje te krijgen in de mooiste momenten van iemands leven. Dat is zó speciaal! Ik kan ook helemaal opleven als ik dé foto heb gemaakt waar ik kippenvel van krijg. Ik focus naast het grote plaatje het liefst op details. Een stiekeme blik, oprechte lach of grappig tafereel: ik leef ervoor!

Ymke Frijters Newborn fotografie 0
Ymke Frijters Newborn fotografie 1
Ymke Frijters Newborn fotografie 2
Ymke Frijters Newborn fotografie 3
Ymke Frijters Newborn fotografie 4
Ymke Frijters Newborn fotografie 5
Ymke Frijters Newborn fotografie 6
Ymke Frijters Newborn fotografie 7
Ymke Frijters Newborn fotografie 8
Ymke Frijters Newborn fotografie 9
Ymke Frijters Newborn fotografie 10
Ymke Frijters Newborn fotografie 11
Marjolein Brinkhorst

Fotograaf Marjolein in Soest.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn naam is Marjolein en ik woon sinds november 2014 in het prachtige, bosrijke Soest. Een ideale omgeving om te kunnen genieten van de natuur. Maar uiteraard ook een ontzettend mooie plek om je helemaal uit te leven met de camera! Of dit nu gaat om kleine insecten, reeën, paarden, gezinnen, loveshoots of een bruiloft... Het is hier prachtig!Het motto voor mijn werk is 'verbeelding van pure schoonheid'. Ik wil mensen vastleggen zoals ze echt zijn, op hun mooist! Natuurlijk kies je mooie kleding uit, doe je bewust je haar of make-up. Maar de rest van het eindresultaat moet natuurlijk ogen! Ik geef kleine opdrachten en aanwijzingen, waarmee je minder bezig bent met het gefotografeerd worden en meer met elkaar of de omgeving. Op die manier ontspannen jullie veel meer en krijg je ongedwongen beelden waar jullie jezelf en elkaar echt op herkennen.Dat houdt bijvoorbeeld ook in dat ik de baby's niet met allerlei hulp en nabewerking in houdingen breng die ze nog lang niet kunnen (bijvoorbeeld zelf hun hoofd omhoog houdend) of de huid helemaal egaal poetst; dat kleine en breekbare is juist zo ontzettend mooi! Uiteraard haal ik krasjes en grote oneffenheden weg, en zorg ik voor een niet te extreme tint. Maar juist de oneffenheden vertellen ook het verhaal van de geboorte. Net als de rimpels en grijze haren van een oma vertellen over het leven dat zij al geleefd heeft. Door de foto's niet te sterk te bewerken, zijn de foto's ook direct tijdloos! Als je over 10 of 20 jaar de foto's terug ziet, zie je niet de trent van toen, maar mooie, natuurlijke beelden.De ware emoties, het echt kunnen herkennen van de persoon en de persoonlijkheid die je op dat moment bent, dat is mijn doel in de foto's die ik voor jullie maak!Locatie en sfeer zijn heel bepalend voor het eindresultaat. Wanneer u door mij foto's wilt laten maken, zullen we eerst samen overleggen over jullie voor ogen hebben. Foto's op locatie of in de studio, verhalend of losjes, zijn er foto's of combinaties van personen die extra waardevol zijn? Hierna kiezen we de locatie uit die het beste bij jullie wensen passen. Gaan we de natuur in, zoeken we een mooie industriële locatie op, fotograferen we bij jullie thuis? De locatie draagt in grote mate bij aan het eindresultaat en de sfeer van de foto's! Ik werk met name in de omgeving Rotterdam/Gouda en Soest/Amersfoort, maar het is geen enkel probleem om verder te reizen om elders te fotograferen.  

9,6
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 0
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 1
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 2
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 3
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 4
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 5
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 6
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 7
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 8
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 9
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 10
Marjolein Brinkhorst Newborn fotografie 11
Vera Vink

Fotograaf Vera in Zeist.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

De reden dat ik fotografeer is, omdat het door de jaren heen zo'n grote passie is geworden. Op een gegeven moment ben ik oproepen gaan plaatsen om mensen te mogen fotograferen en zo is het eigenlijk begonnen met groeien. Na elke fotoshoot kreeg ik nog meer motivatie, want elke keer werd ik een stukje beter. Ik ben naarmate ik meer opdrachten ging doen steeds zelfverzekerder geworden  en is de band tussen de klant en mij heel ongedwongen en ontspannen. 

Vera Vink Newborn fotografie 0
Vera Vink Newborn fotografie 1
Vera Vink Newborn fotografie 2
Vera Vink Newborn fotografie 3
Vera Vink Newborn fotografie 4
Vera Vink Newborn fotografie 5
Vera Vink Newborn fotografie 6
Vera Vink Newborn fotografie 7
Vera Vink Newborn fotografie 8
Vera Vink Newborn fotografie 9
Vera Vink Newborn fotografie 10
Vera Vink Newborn fotografie 11
Brenda Riethoven

Fotograaf Brenda in Den Haag.

O.a. Newborn & Baby fotografie

Mijn drijfveer is om mensen te laten stralen elke keer als zij naar de door mij gemaakte foto's kijken.Of het nu in een album is of een afdruk aan de muur. De warme herinnering aan een mooie ervaring, daar hou ik van.

Brenda Riethoven Newborn fotografie 0
Brenda Riethoven Newborn fotografie 1
Brenda Riethoven Newborn fotografie 2
Brenda Riethoven Newborn fotografie 3
Brenda Riethoven Newborn fotografie 4
Brenda Riethoven Newborn fotografie 5
Brenda Riethoven Newborn fotografie 6
Brenda Riethoven Newborn fotografie 7
Brenda Riethoven Newborn fotografie 8
Brenda Riethoven Newborn fotografie 9
Robin Polderman

Fotograaf Robin in Opperdoes.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Mijn naam is Robin, een enthousiaste en creatieve fotografe en designer. Fotografie is mijn passie en ik doe dit met heel veel plezier. Zelf kom ik uit een klein dorpje in de kop van Noord-Holland, maar ik reis door het hele land om mensen en dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik fotografeer voornamelijk met natuurlijk licht en dus ook vrijwel altijd in de natuur, dit kun je terug zien aan de kleuren in mijn foto s. Hierbij probeer ik mijn onderwerpen altijd zo puur mogelijk vast te leggen, niet te standaard of geforceerd, maar juist zoals jij/jullie of je dier zijn, ik probeer dus niet teveel aanwijzingen te geven en op de achtergrond te fotograferen. Mochten de foto s die je hier tegenkomt je een goed gevoel geven en wil je meer weten? Je kunt altijd een aanvraag doen, maar ook om een eerste contact via Happix vragen.

9,2
Robin Polderman Newborn fotografie 0
Robin Polderman Newborn fotografie 1
Robin Polderman Newborn fotografie 2
Robin Polderman Newborn fotografie 3
Robin Polderman Newborn fotografie 4
Robin Polderman Newborn fotografie 5
Robin Polderman Newborn fotografie 6
Robin Polderman Newborn fotografie 7
Robin Polderman Newborn fotografie 8
Robin Polderman Newborn fotografie 9
Robin Polderman Newborn fotografie 10
Robin Polderman Newborn fotografie 11
Charlene Bartels

Fotograaf Charlene in Liempde.

O.a. Newborn & Baby fotografie

Mijn naam is Charléne. Vanaf mijn tienerjaren liep ik iedere dag met mijn camera rond (toen nog een simpele systeemcamera). Nooit bij nagedacht dat dit in zo’n grote hobby zou uitlopen. In september 2014 heb ik mijn eerste spiegelreflex gekocht en nadat ik in 2015 verschillende cursussen heb gevolgd, waaronder portret en newborn, zet ik graag andere mensen in de schijnwerpers. Naast mijn toffe hobby werk ik ook 40 uur op een advocatenkantoor. Hier heb ik het reuze naar mijn zin en dit valt goed te combineren met mijn fotograferen omdat ik dit enkel in het weekend beoefen.

Charlene Bartels Newborn fotografie 0
Charlene Bartels Newborn fotografie 1
Charlene Bartels Newborn fotografie 2
Charlene Bartels Newborn fotografie 3
Charlene Bartels Newborn fotografie 4
Charlene Bartels Newborn fotografie 5
Charlene Bartels Newborn fotografie 6
Charlene Bartels Newborn fotografie 7
Charlene Bartels Newborn fotografie 8
Charlene Bartels Newborn fotografie 9
Charlene Bartels Newborn fotografie 10
Charlene Bartels Newborn fotografie 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je newborn fotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Dit doen wij door middel van de visuele keuzehulp, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jou past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod newborn fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste newborn fotografie!

Wanneer zet ik mijn baby op de foto?

In de eerste week of anderhalve week na de geboorte, krult de baby zich nog helemaal op zoals in de baarmoeder. Na de eerste tien dagen neemt dit snel af. Wil je dat graag op de foto laten zetten, zorg dan dat je op tijd een afspraak maakt met een newbornfotograaf. Het is mogelijk om van tevoren al een afspraak te maken met de gekozen fotograaf, zodat hij/zij weet wanneer jouw kindje verwacht wordt. De fotograaf neemt alle tijd om prachtige foto's te maken. 

10 tips voor newborn fotografie

 • Zorg dat er geen ander bezoek aanwezig is, om de rust te bewaren.
 • Is de newborn fotoshoot bij jullie thuis? Zorg dat het behaaglijk warm is in de kamer. 
 • Kies voor de mooiste foto's een ruimte met veel (natuurlijk) licht.
 • Wil je dat je baby slaapt op de foto's? Was en voed de baby vlak voor de fotoshoot.
 • Plan de shoot ook niet te vroeg in, vanaf vijf dagen is het verstandig om je shoot te houden.
 • Zorg dat de locatie niet helemaal stil is, anders schrikt de baby als er uiteindelijk wel geluid is.
 • Hou het veilig, je baby is erg kwetsbaar en kan niet te veel gevouwen worden. 
 • Heb geduld en wees niet bang voor extra voedermomenten of troostsessies. 
 • Trek ruim van tevoren de kleding van de baby uit als je foto’s naakt wilt, zo krijg je geen afdrukken op de huid. 
 • Ben voorbereid op eventuele ‘ongelukjes’. 

Een uitgebreidere versie van deze 10 newbornfotografie tips, kun je hier vinden. 

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon