Interieurfotografie Maayke Glastra uit Groningen


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Gefrustreerd dat je niet zo gemakkelijk je Interieurfotografie kan vinden in Groningen? Wij snappen goed hoe jij je voelt. Daarom hebben wij het grootste aanbod van fotografen, zodat jij gemakkelijk kan zoeken én boeken. Maayke Glastra is één van die enthousiaste fotografen. Bedreven, gepassioneerd en klaar om jouw fotoshoot uniek te maken. Hieronder kun je alle gegevens van Maayke vinden, zoals tarieven, portfolio en achtergrondinformatie. Wellicht is Maayke wel de juiste fotograaf voor jou!

Iedere fotograaf die aangesloten is bij Happix heeft passie voor fotografie. Zo heeft Maayke dat voor Interieurfotografie. Het kan zomaar eens zijn dat deze fotograaf degene is die jij zoekt voor jouw fotoshoot! Om dat goed te kunnen beoordelen hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet, onder andere de aangeboden pakketten en portfolio. Is het jouw stijl? Dan kun je zonder risico vrijblijvend de beschikbaarheid van Maayke aanvragen. Je zit nergens aan vast!

Maayke Glastra

Fotograaf Maayke in Groningen.

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt bij op deze pagina. Als verkoopstylist elk interieur verkoopbaar te maken, met als doel een effici nte en snelle verkoop van een woning. Dankzij een professionele online presentatie zorg ik ervoor dat een woning opvalt tussen al het aanbod in de woningbranche. Een goede online presentatie is tegenwoordig erg belangrijk om je te kunnen onderscheiden van alle concurrentie. Daarom richt ik me naast interieurfotografie ook op andere vormen van contentcreatie. Naast de volledige overzichtfoto s worden detail- en sfeerfoto s gemaakt, kan er videocontent ontwikkeld worden en een speciale 360 graden virtual reality tour. Met dit laatste is het mogelijk om door verschillende ruimtes te lopen en dat in volledig 360 graden view. Deze diensten zijn ook beschikbaar voor o.a. bedrijven, horecagelegenheden (zie portfolio) en vakantie accommodaties.

Interieur Stylist. Op uurbasis.   
 • Tarief per uur.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
Locatiebezoek vooraf.   
 • Ter voorbereiding. Bekijken lichtval. Advies over eventuele aanpassingen.
 • Een aanrader bij complexe opdrachten. Eenmalig tarief.
Maatwerk. Tarief halve dag.   
 • Tarief per halve dag.
 • Altijd met offerte. De tijdsinschatting is op basis van omschrijving van de opdracht door de klant.
 • Gerekend worden de uren voor overleg, de shoot zelf, de voorbereiding, de tijd voor selectie en bewerking en de reistijd
Interieurfoto's - XL   
 • Tarief voor een shoot vanuit 10 standpunten.
 • Interieuropnamen in serie binnen één object, ieder vanuit één standpunt.
 • Inclusief 1 digitaal bestand per standpunt. Bewerkt en in hoge resolutie.
Interieurfoto's - L   
 • Tarief voor een shoot vanuit 5 standpunten.
 • Interieuropnamen in serie binnen één object, ieder vanuit één standpunt.
 • Inclusief 1 digitaal bestand per standpunt. Bewerkt en in hoge resolutie.

Waarom kiezen voor Maayke Glastra


Op het moment dat de Maayke beschikbaarheid is, kun jij de reservering definitief maken. Zo weet jij zeker dat de Maayke een plekje reserveert in de agenda. Daarna hoef jij je alleen bezig te houden met de Interieurfotografie. Zouden er nog problemen, vragen of andere zaken zijn waarmee wij kunnen helpen, zijn wij altijd bereikbaar. Zowel via Facebook, Whatsapp, e-mail en de chat. Zo sta je nooit alleen!

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Direct naar


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.