Landschapsfotografie Mario Wagenaar uit Schoonhoven


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Gefrustreerd dat je niet zo gemakkelijk je Landschapsfotografie kan vinden in ? Wij snappen goed hoe jij je voelt. Daarom hebben wij het grootste aanbod van fotografen, zodat jij gemakkelijk kan zoeken én boeken. Mario Wagenaar is één van die enthousiaste fotografen. Bedreven, gepassioneerd en klaar om jouw fotoshoot uniek te maken. Hieronder kun je alle gegevens van Mario vinden, zoals tarieven, portfolio en achtergrondinformatie. Wellicht is Mario wel de juiste fotograaf voor jou!

Zie Mario’s passie in beeld. Het portfolio is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van jouw fotograaf in . Daarom hebben wij alles van deze fotograaf inzichtelijk gemaakt, zowel de eerder gemaakte foto’s als de tarieven en aangeboden pakketten. Op basis hiervan kun jij ervoor kiezen om vrijblijvend de beschikbaarheid aan te vragen. Je zit helemaal nergens aan vast!

Mario Wagenaar

Fotograaf Mario in .

Al 35 jaar loop ik op deze prachtige aarde rond en geniet ik van alles wat er om mij heen te zien is. In de natuur, in de stad, de mensen om mij heen. Alles wat het leven puur, herkenbaar en tastbaar maakt inspireert mij om mooie foto's te maken.De passie voor fotografie is er al jaren! Toch kwam deze pas 4 jaar geleden echt naar boven en ben ik mij meer gaan verdiepen hoe een camera nu echt werkt en hoe ik betere foto's kan maken en bewerken. Nu ben ik er klaar voor om mijn passie te delen! 

Waarom kiezen voor Mario Wagenaar


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Landschapsfotografie pakketten van Mario inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Direct naar


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.