Socialmedia fotografie Ineke Boeter uit Utrecht


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Socialmedia fotografie in Utrecht? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Ineke Boeter uit Utrecht. Bedreven in Socialmedia fotografie en klaar voor jouw shoot.

Wij hebben Ineke Boeter gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Ineke bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1483 anderen vergelijken!

Ineke Boeter

Fotograaf Ineke in Utrecht.

Een zakelijk portret of een teamfoto laat zien wie je bent als werknemer, als ondernemer of als organisatie. openheid over wie je bent schept vertrouwen. Eerste ontmoetingen worden makkelijker wanneer je weet hoe iemand eruitziet en daarmee kunnen gesprekken makkelijker van start gaan.  Organisatie die open zijn over wie er werken, laten zien trots zijn op hun werknemers. Ze mogen er zijn. Als klant of zakenrelatie schept dat ook vertrouwen. Je weet met wie je te maken hebt.

9,6
Social Media Portret op Locatie - XL   
 • Tarief per 25 personen.
 • Bij meer dan 25 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - L   
 • Tarief per 10 personen.
 • Bij 11 tot 24 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - M   
 • Tarief per 5 personen.
 • Bij 6 tot 9 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - S   
 • Tarief voor 1 persoon.
 • Bij 2 tot 4 personen wordt het tarief achteraf naar rato aangepast.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Per persoon 3 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Social Media Portret op Locatie - XS   
 • Tarief uitsluitend voor 1 persoon.
 • Eenvoudig portret. Op locatie in je bedrijf.
 • Inclusief 1 digitaal bestand. Bewerkt en in hoge resolutie.

Ineke doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Ineke Boeter

Fotograaf Ineke in Utrecht.

Voor mij is sport een passie, een hobby, een uitlaatklep, een medicijn en entertainment...het hoort bij het leven net zoals slapen en eten. Tegelijkertijd is sport enorm divers en vol met emotie. Blijheid en frustratie, enthousiasme en teleurstelling. Het is onlosmakelijk verbonden met sport en dus ook met sportfotografie. Het is een uitdaging om de belangrijkste emoties in beeld te brengen. Wanneer iemand wint, wil je dat de trots te voelen is, maar misschien ook de uitputting en het doorzettingsvermogen dat het vergt. Maar soms wil je de pijn, het gevecht en het lijden in beeld brengen. Deze diversiteit maakt sportfotografie een grote uitdaging.

9,6
Ineke Boeter

Fotograaf Ineke in Utrecht.

Net zoals bij concerten heb je in het theater te maken met lastige lichtomstandigheden, veranderende kleuren en bewegende mensen. Terwijl je zelf beperkt ben in waar en wanneer je foto's kunt maken. Niet leuk? Jawel! Het is grote, maar leuke uitdaging om tijdens een voorstelling onzichtbaar rond het podium te bewegen. Flitsen is natuurlijk niet gepast en haalt al het mooie licht uit de foto. Als fotograaf ben je dus constant aan het letten op bijna alles. En vergeet ook het publiek niet!

9,6
Ineke Boeter

Fotograaf Ineke in Utrecht.

Evenementfotografie is een vak apart. Individueel, onzichtbaar, maar toch overal aanwezig. Op evenementen moet je weten waar je wanneer moet zijn, wie de belangrijke mensen zijn en wat de klant natuurlijk wil. Dat vraagt om verdieping en laat dat nou ook ontzettend leuk en interessant zijn!

9,6

Waarom kiezen voor Ineke Boeter


Jij wil zekerheid over jouw fotoshoot. Dit begrijpen wij heel goed, dat willen wij namelijk ook. Om deze reden zijn alle pakketten op de website inclusief alle kosten. Je gaat nooit meer betalen dan de prijs bij het gekozen pakket. Hierdoor kun je ook zeer gemakkelijk op budget zoeken. Geen verborgen kosten, geen onzekerheid. Nu wil jij niet alleen de beste prijs, maar ook de beste fotograaf voor de klus. Wij helpen jou in deze zoektocht. Het enige wat jij hoeft te doen is de locatie en jouw budget invoeren. Vanaf dat punt hoef je alleen te kijken wat jij mooi vindt!

Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.