Fotoreportage Kevin Slotboom uit Winterswijk


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Druk op zoek naar Fotoreportage in Winterswijk, maar geen zin in tientallen open tabbladen? Wij snappen dat. Vergelijk daarom met gemak het grootste aanbod van fotografen in Nederland, zoals Kevin Slotboom. Kevin is een bedreven fotograaf uit Winterswijk die graag jouw Fotoreportage doet! Om deze reden hebben wij alle informatie van Kevin op een rij gezet, zoals portfolio, tarieven en achtergrondinformatie. Alles overzichtelijk, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken!

Wij hebben Kevin Slotboom gemakkelijk inzichtelijk gemaakt voor jou. Je kunt hier alle informatie, foto’s en pakketten vinden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kan maken! Of Kevin bij jou aansluit of niet, wij hebben altijd wel iemand die jou kan helpen. Je kunt deze fotograaf namelijk nog met 1504 anderen vergelijken!

Kevin Slotboom

Fotograaf Kevin in Winterswijk.

Ik heb afgelopen Volksfeest in Winterswijk op vrijdag 's avonds bij de kermis en zaterdag ochtend bij het Bloemencorso foto's gemaakt. Persoonlijk ben ik hier zeer tevreden over, maar beelden zeggen meer dan woorden dus kijk uw ogen uit!

Waarom kiezen voor Kevin Slotboom


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Fotoreportage pakketten van Kevin inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

Vergelijk op je gemak alle fotografen in omgeving van Winterswijk. Gebruik de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw wensen past. Vind je een bepaalde sfeer mooi? Houd je van zwart/wit foto’s? Door je zoekopdracht in te voeren, vervolgens de foto’s te liken die jou het meeste aanspreken, ontstaat jouw persoonlijke top 3!

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Direct naar


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.