Het maakt niet uit of je fotografen in Den Haag, fotografen in Rotterdam of fotografen in Haarlem zoekt. Bij Happix krijg je vooraf een vaste prijs. Zo hoef je geen offertes meer aan te vragen en heb je nooit onverwachte kosten zoals reiskosten. 

Mocht je een maatwerk fotoshoot hebben kan je natuurlijk wel een offerte aanvragen. Je ontvangt je foto’s altijd bewerkt en in hoge resolutie en je mag ze vrij gebruiken.

Iedere fotograaf op Happix bepaald zijn of haar eigen prijzen per fotoshoot. Ook garanderen ze de fotoshoot ergens anders niet goedkoper aan te bieden. Alle fotoshoots hebben daarom het laagste all-in tarief. 

Vind je na het boeken van jouw fotoshoot dezelfde fotoshoot van dezelfde fotograaf op een andere plek goedkoper? Happix geeft een laagste prijsgarantie. Je krijgt dan 25% korting op dát tarief!

Vind altijd de fotograaf die bij jou past

Op Happix vind je het grootste aanbod aan professionele fotografen in Nederland. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, stijl, levertijd ervaring, en persoonlijke teksten.

Hoe werkt het? Vul je locatie in en selecteer een soort fotografie op onze website. Happix toont jou elke professionele autofotograaf in de buurt. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je al wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Twijfel je nog? Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen in Nederland, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Laat je inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!