Computer Generated Images (veelal bekend als CGI) zijn foto's die voornamelijk digitaal gemaakt worden aan de hand van photoshop. 

Het is een vorm van studiofotografie waar op basis van een foto of een afbeelding een ontwerp wordt ontwikkelt. Deze manier om een afbeelding te creëren wordt gebruikt op televisie, in 2D spellen, 3D spellen, fotografie en simulaties. De afbeelding wordt volledig gemaakt door middel van digitale technieken zoals bijvoorbeeld photoshop.

Op deze manier kan elke mogelijke afbeelding gemaakt worden. Zowel een leeg canvas als een foto kan de basis vormen voor CGI. Het is relevant dat de fotograaf bedreven is in digitale technieken, aangezien dit de voornaamste handelingen vereist om de uiteindelijke afbeelding te creëren. De belichting, de kleuren en het onderwerp dat gefotografeerd is, moeten perfect in beeld komen.

Geïnteresseerd in CGI?

Ben je op zoek naar de perfecte CGI? Op dit moment bieden wij deze soort fotografie niet aan. Kijk echter eens bij algemene studiofotografie, productfoto's webshop, foodfotografie of productfoto's High end.

Happix heeft grootste aanbod van fotografen en 50 soorten fotografie waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een geoptimaliseerde studiofoto of om een product te verkopen, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!