Een zakelijke fotoshoot levert professionele foto's op. Die kun je vervolgens gebruiken op LinkedIn, op je website en op andere plaatsen, zoals in je e-mailhandtekening. Kies je voor een professionele fotograaf, dan kom je een stuk beter over op je foto's dan wanneer je je vakantie selfies gebruikt. 

Zakelijke fotoshoot boeken? Spreek van te voren je verwachtingen uit en vertel ook waar je de foto’s voor wilt gaan gebruiken. Dan kan de fotograaf daarmee rekening houden.

Zakelijke profielfoto

Een goede zakelijke profielfoto verzekert je van een positieve eerste indruk, bijvoorbeeld op LinkedIn. Maar hoe val je op tussen die duizendenden professionals? Lees het in onze blog: LinkedIn foto laten maken? 3 tips om op te vallen in de massa.

Hoe wil je overkomen op jouw profielfoto? En welke achtergrond past het beste? Wat moet je aantrekken? Het zijn allemaal vragen waarover je voorafgaand aan de zakelijke fotoshoot goed moet nadenken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Tips zakelijke fotoshoot

Met deze tips heb je zeker een geslaagde zakelijke fotoshoot! Maar geen paniek... Natuurlijk denken professionele fotografen ook graag met je mee!

  1. Zorg voor een locatie zonder afleiding en rommel op de achtergrond.
  2. Bepaal van te voren welke poses je wilt aannemen.
  3. Trek kleding aan die voor niet te veel afleiding zorgt (bijvoorbeeld geen t-shirt met grote logo's of teksten erop).

Portret fotografen

Happix heeft een groot aanbod zakelijke portret fotografen. Kijk eens in het overzicht en vergelijk verschillende fotografen in jouw regio. Zo vind je gemakkelijk een fotograaf, waarbij je een goed gevoel hebt.