Social media fotografie legt jou van je beste kant vast in de vorm van een profiel foto. 

Wat houdt social media fotografie in?

Social media fotografie is een type fotografie binnen zakelijke portretfotografie. Bij deze fotografie draait het maar om één ding: om jou! Een profielfoto is een foto die jou het beste representeert. Een eerste indruk maak je maar één keer. Dan wil je wel een succesvolle uitstraling hebben.

Voor verschillende sociale media zijn verschillende soorten profielfoto's vereist. Een Facebook profielfoto kan een hele andere sfeer hebben dan een LinkedIn foto omdat deze media verschillende doeleinden hebben. Een goede, duidelijke foto op een cv of op LinkedIn wekt vertrouwen op en wanneer deze ook representatief is, helpt deze je aantoonbaar sneller aan een nieuwe baan. 

Je kan ervoor kiezen om een profielfoto persoonlijk te houden. Deze soort foto's zijn dan beter geschikt voor sociale media zoals Facebook of Instagram. Deze foto's zijn ook prefect voor datingsites. Het is natuurlijk ook leuk om gewoon mooie, spontane foto's van jezelf terug te zien.

Geïnteresseerd in social media fotografie?

Op zoek naar een perfecte profielfoto? Dan zit je hier aan het juiste adres! Goede profielfoto's zijn essentieel om een representatief beeld van jou te schetsen. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!