Industriële fotografie is het vastleggen van gebouwen, fabrieken, processen en producten. Dit type fotografie is erg breed, maar legt wel de focus op de technische kant van het vak.

Industriële fotografie is een vorm van fotografie binnen de zakelijke fotografie op locatie. Dit kan bij zowel op kantoor als bij de fabrikant zijn. De fotograaf in kwestie heeft enige technische achtergrond, zodat de processen of machines logisch in beeld gebracht kunnen worden.

De gemaakte foto's hebben meerdere doeleinden maar met name worden deze gebruikt als promotiemateriaal of als documentatie. Denk hierbij aan websites, jaarverslagen, brochures, beurzen, handleidingen en alle andere communicatie. Het zijn stijlvolle foto's waaruit direct duidelijk wordt wat het proces is of hoe het gebouw in elkaar steekt.

Door industriële fotografie kunnen fotografen bedrijven helpen om een groter publiek te kunnen bereiken. Dit kan gedaan worden door het verhaal te vertellen en de details vast te leggen in de foto's.

Geïnteresseerd in industriële fotografie?

Op zoek naar een foto die uw bedrijf representatief vastlegt? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een LinkedIn foto of het samenstellen van een portfolio, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Hoe werkt het? Vul je locatie en kies een portretfotografie. Happix toont jou elke portretfotograaf in de omgeving Rotterdam. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, ervaring, stijl, levertijd en persoonlijke teksten. 

Weet je niet wat of wie je eigenlijk gefotografeerd wilt hebben? Laat je dan is inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks voor een goede foto!