Een vriendinnenshoot is een fotoshoot met hechte vriendinnengroep door een professionele fotograaf. Aan de hand van leuke attributen of een grappig thema komt een leuk dagje uit met de hele groep waar je mooie herinneringen aan overhoudt, helemaal tot zijn recht.

Wat houdt een vriendinnenshoot in?

Een vriendinnenshoot is, zoals de naam al aanduidt, een fotoshoot die de vriendschap tussen een groep vriendinnen vastlegt. Spontaniteit en gezelligheid maken een vriendinnen fotoshoot een fantastische ervaring. En het mooie is dat je er ook nog eens hoge resolutie foto’s aan over houdt!

Het is vaak een gezellige aangelegenheid en een manier om de vriendschap te vereeuwigen. Bespreek van te voren al je wensen zodat je dat niet meer tijdens de fotoshoot hoeft te doen. Daarom is het ook goed om een fotograaf te hebben die goed aansluit bij jullie stijl.

Wil je spontane foto’s, grappige poses of juist meer richting de glamour? Lekker zijn zoals jullie zijn maakt dat je optimaal geniet. Je kan zelfs kiezen voor een visagist bij de shoot. Wat is er nu leuker dan van tevoren mooi opgemaakt te worden in de stijl die bij jullie shoot past? Jullie stralen en de foto’s stralen!

5 tips voor jouw vriendinnenshoot

Er zijn veel manieren om zo'n fotoshoot persoonlijk te maken, des te persoonlijk des te leuker. Daarom hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet om jouw vriendinnenshoot een succes te maken. 

  • Bedenk van te voren of je een thema wil doorvoeren, zoals bloemen, maskers of matching kleding;
  • Stem je kleding op elkaar af, maar ga niet voor drukke printjes - dit neemt de focus weg;
  • Bedenk of jullie zelf jullie haar en make-up willen doen of een visagist/kapper inschakelen;
  • Spreek van te voren af met de fotograaf waar de shoot plaatsvindt, dan kan hij/zij hier rekening mee houden;
  • Neem vooral leuke attributen mee die voor jullie vriendschap staat.

Op zoek naar een vriendinnenshoot fotograaf?

Ben je op zoek naar het perfecte dagje uit met je vriendinnen? Boek een vriendinnenshoot! Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om die ene leuke foto van jullie allemaal of om een gezellig dagje uit, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!