Een naakte fotoshoot is erg intiem, persoonlijk en wellicht een tikkeltje eng. Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot voor de camera. Het is niet alleen spannend om naar te kijken, maar ook om te doen. De ervaring geeft het gevoel van intimiteit en spanning die de fotograaf altijd foutloos vast weet te leggen op camera.

Het kan allemaal overweldigend zijn, maar bedenk je dat het resultaat gaat om jou en om jou zo mooi mogelijk weer te geven. Er wordt gespeeld met licht en met de kleding die je aantrekt zodat jij je op en top vrouw voelt.

De mogelijkheden voor de shoot zijn eindeloos. Je kunt het klein, elegant en comfortabel houden of je kunt het in gezelschap van je partner houden en vertrek met een intieme ervaring die jullie samen delen.

Wat houdt naaktfotografie in?

Naaktfotografie is een type fotografie van sensuele aard, waarbij het (meestal vrouwelijke) lichaam de hoofdrol speelt. De fotoshoot is netjes, stijlvol en sexy, maar niet plat en vulgair. 

De rondingen van het vrouwelijke lichaam worden perfect gebruikt, waardoor elke vrouw (ongeacht het lichaamstype) geweldig uit komt. Het is een van de vormen van boudoir fotografie. De fotoshoot is stijlvol en levert mooie foto’s op die jou van je mooiste kant laten zien.

Boudoir betekent letterlijk ‘een dame in haar private slaap- of kleedkamer’. Het is intiem en stijlvol. Vaak vindt deze vorm van fotografie plaats in jouw eigen slaapkamer, in een hotel of in een studio van een fotograaf. Dit betekent niet dat je jezelf daartoe hoeft te limiteren. 

De locatie voor een boudoir shoot kan overal plaatsvinden, zolang jij je er maar op je gemak voelt. De ervaring is geweldig en kan een wonder doen voor je zelfvertrouwen.

Naast boudoir heb je ook nog zwangerschaps boudoir en bridal boudoir. Wanneer je zwanger bent, zien andere mensen dit snel en niet alleen door je buik: je straalt! Om dit te gebruiken voor een boudoir shoot heb je niet alleen jezelf stralend vastgelegd: je hebt het voordeel dat je prachtige herinneringen hebt aan je zwangerschap. 

Bridal boudoir legt jou vast in de voorbereiding van de mooiste dag van je leven. Je bent al een tijd bezig met het mooi maken van jezelf, maar waarom zou je dit alleen op je bruiloft moeten ervaren? Als bride-to-be kun je jouw aanstaande partner geweldig verrassen met dit cadeau.

Bij een typische boudoir fotoshoot wordt er gewisseld tussen meerdere setjes lingerie en een goed zittend corset. Het belangrijkste is dat jij je er lekker in voelt, dit ga je namelijk uitstralen op de foto. Wissel eventueel af met schoenen (hoge sexy hakken), kousen, panties en sieraden. Om je op je gemak te voelen tijdens een boudoir fotoshoot kun je onze 10 tips voor een geweldige boudoir shoot lezen.

Interesse in een boudoir shoot?

Boudoir fotografie wordt vaak gebruikt als cadeau aan de partner of gewoon voor jezelf! Iedere vrouw zou het eens moeten proberen. Nieuwsgierig naar wat Happix jou kunt bieden? Lees dan meer in onze blogs over naaktfotografie of bekijk alle boudoir fotografen door heel Nederland.