Concertfotografie draait om het vastleggen van dat ene moment. Spelen met het licht en met de beweging van de talenten zorgt voor unieke beelden die de voorstelling vereeuwigen.

Wat houdt concertfotografie in?

Concertfotografie is een type fotografie binnen de zakelijke reportages. Bij deze vorm van fotografie draait het om het vastleggen van dat ene moment dat representatief is voor de show. Concertfotografie kan op meerdere manieren ingezet worden maar de voornaamste redenen zijn voor promotie, visuele communicatie of voor een website. 

Het is een uitdaging om de sfeer, het licht, het toneel, de artiesten en het publiek zodanig in beeld te brengen zodat de eerdere bezoekers het herbeleven en de potentiële bezoekers overtuigd zijn om te gaan. De betreffende fotograaf is erin gespecialiseerd om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen. Het heeft iets magisch en om die magie goed vast te liggen wil je een professionele fotograaf in de arm nemen.

Wat zijn voor jou de belangrijke momenten in tijdens het optreden? Waar wil jij de nadruk op leggen? Zijn er bepaalde momenten waar zelfs het publiek niet vanaf weet? Communiceer goed met de fotograaf wat jij gedachte hebt betreft de foto’s en het uiteindelijke resultaat. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Geïnteresseerd in concertfotografie?

Ben je op zoek naar de perfecte concertfoto? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een reportage van een concert of om net die ene foto voor promotiemateriaal, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!