Bedrijfsfotografie legt de essentie vast van een bedrijf door niet alleen de locatie vast te leggen, maar ook de medewerkers en de uitstraling.

Wat houdt bedrijfsfotografie in?

Bedrijfsfotografie is en type van fotografie binnen de zakelijke fotografie. Bij deze vorm van fotografie draait het om meer dan alleen het vastleggen van de bedrijfshuisvesting en de werkzaamheden. De medewerkers, het proces en de locatie dragen bij aan de uitstraling van een bepaald imago en een filosofie.

Van te voren kan er een afspraak gemaakt worden met de fotograaf zodat deze de essentie van het bedrijf begrijpt. Op deze manier wordt het perfecte resultaat behaald. Aan de hand van het gesprek wordt ook duidelijk afgesproken wat er juist wel en wat juist niet in beeld gebracht gaat worden. Zorg dat de bedrijfsfilosofie goed tot zijn recht komt in de foto’s, dus deel deze vooral met de fotograaf vooraf aan de reportage.

Waarom bedrijfsfotografie?

Door middel van bedrijfsfotografie wordt het imago van je bedrijf voor partners, relaties en klanten in één oogopslag helder. Wanneer dit op de juiste manier wordt vastgelegd voegt dit toe aan de sfeer van het bedrijf. Deze beelden zijn ook goed te gebruiken voor drukwerk, de website en social media. 

Geïnteresseerd in bedrijfsfotografie?

Ben je opzoek naar de perfecte weergave van je bedrijf? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om mooie headshots van je medewerkers voor de website of om een sfeerimpressie op locatie, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!