14 februari is het weer valentijnsdag en dat betekent dat je je lief, lover, goede vriend of iemand anders die je liefhebt weer kan gaan verrassen met een leuk valentijnscadeau.

Het is altijd weer een hele toer om iets speciaals, origineels of leuks te verzinnen.
En de oplossing staat nu op je scherm: Geef een leuke, relaxte loveshoot op locatie of in de studio cadeau!

Het is toch fantastisch om mooie foto’s van jullie samen te laten maken. In een ontspannen en relaxte sfeer, op een locatie die jullie mooi vinden?! Wees gewoon jezelf en je fotograaf zorgt ervoor dat de romantiek en het plezier van het doek spatten. 

Samen beleef je een romantische middag met zijn tweeën én met een fotograaf die dit moment vastlegt. Tijdens een loveshoot wordt er gebruik gemaakt van niets meer dan de dynamiek die jullie als koppel hebben. Jij en je partner voor altijd samen. Op papier vereeuwigd.

Een loveshoot kan worden gehouden in een studio, maar de voorkeur gaat regelmatig uit naar ontelbaar verschillende locaties. Denk hierbij aan het strand, het bos een meertje, thuis, de locatie waarop jullie elkaar hebben ontmoet of juist in de stad voor een prachtig gebouw.

Om het gevoel van de relatie van het stel te evenaren op de foto's, worden er van te voren duidelijke afspraken gemaakt over de sfeer en de emotie van de foto's. Je legt als koppel niet alleen je relatie vast maar ook het warme gevoel van verliefdheid. Er kan ervoor gekozen worden om een lekker speelse shoot te doen of juist een hele lieve en romantische shoot.

Naast een loveshoot als valentijnscadeau kun je het ook als pre-wedding shoot gebruiken. Een pre-wedding shoot houdt niet in dat je per sé verloofd moet zijn. De naam pre-wedding dekt dan ook de lading niet helemaal. Het gaan om jullie en de liefde die jullie delen. Er zijn voldoende redenen te bedenken om jullie liefde vast te laten leggen.

Een loveshoot heeft nog genoeg andere voordelen. Ga je bijvoorbeeld trouwen, maar voel je je niet snel op je gemak voor de camera? Dan is een loveshoot een perfecte gelegenheid om goed te oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld zien wat je wel en niet wilt op je bruidsfoto’s. Een ander voordeel van een loveshoot voor een bruiloft, is dat je de foto’s kunt gebruiken voor bijvoorbeeld op de uitnodigingen.

Natuurlijk kun je deze fotoshoot ook cadeau geven aan iemand anders die je lief hebt. Aan je ouders, grootouders of gewoon aan iemand die je waardeert.