Loading...

Tuin & Botanische fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Tuin & Botanische fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Natuur, Lucht & Water

Verfijn je keuze

Tuin & Botanisch

Wat is tuinfotografie?


Tuinfotografie legt de tuin en de planten dusdanig vast dat de sfeer van de tuin, het ontwerp en de planten perfect uitkomen. Aan de hand van natuurlijk licht wordt het binnen gevoel naar buiten gebracht.

Wat houdt tuinfotografie in?

Tuinfotografie is een vorm van fotografie binnen de tuin & botanische fotografie. Deze vorm van fotografie

Het is belangrijk dat de tuinfotograaf veel kennis heeft van zaken, dit maakt het verschil tussen geweldige en slechte foto’s. De fotograaf in kwestie heeft vaak verstand van tuinen en de aanleg hiervan. Zo vinden zij de juiste hoek om de tuin in al zijn glorie vast te leggen. De fotograaf let op licht, vorm, kleur én plantcombinaties.

Als hovenier of projectontwikkelaar verkoop je geen product, maar emotie en sfeerbeleving. Daarom wil je je potentiële klanten overtuigen door middel van duidelijke sfeerbeelden. Je kunt ervoor kiezen om jouw ontwerp in beeld te brengen of juist de sfeerbeleving van de tuin. De tuinfotograaf weet goed met licht te kunnen spelen om de juiste setting neer te zetten.

Door: Anneke uit Hoogland

Geïnteresseerd in tuinfotografie?

Ben je op zoek naar de perfecte weergave van jouw tuin? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een mooie foto van een plant of om een complete tuin, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1725+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.