Loading...

Social media fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Social media fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Zakelijk portret

Verfijn je keuze

Profielfoto

Wat is social media fotografie?


Social media fotografie legt jou van je beste kant vast in de vorm van een profiel foto. 

Wat houdt social media fotografie in?

Social media fotografie is een type fotografie binnen zakelijke portretfotografie. Bij deze fotografie draait het maar om één ding: om jou! Een profielfoto is een foto die jou het beste representeert. Een eerste indruk maak je maar één keer. Dan wil je wel een succesvolle uitstraling hebben.

Voor verschillende sociale media zijn verschillende soorten profielfoto's vereist. Een Facebook profielfoto kan een hele andere sfeer hebben dan een LinkedIn foto omdat deze media verschillende doeleinden hebben. Een goede, duidelijke foto op een cv of op LinkedIn wekt vertrouwen op en wanneer deze ook representatief is, helpt deze je aantoonbaar sneller aan een nieuwe baan. 

Je kan ervoor kiezen om een profielfoto persoonlijk te houden. Deze soort foto's zijn dan beter geschikt voor sociale media zoals Facebook of Instagram. Deze foto's zijn ook prefect voor datingsites. Het is natuurlijk ook leuk om gewoon mooie, spontane foto's van jezelf terug te zien.

Door:Silvan uit Soest

Geïnteresseerd in social media fotografie?

Op zoek naar een perfecte profielfoto? Dan zit je hier aan het juiste adres! Goede profielfoto's zijn essentieel om een representatief beeld van jou te schetsen. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1625+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.