Loading...

Reisfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Reisfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Zakelijk op locatie

Verfijn je keuze

Reisfotografie

Wat is reisfotografie?


Reisfotografie is het vastleggen van de omgeving in het buitenland. Reisfotografie kan meerdere thema's bevatten zoals bijvoorbeeld natuur of vastgoed.

Wat houdt reisfotografie in?

Reisfotografie is een type fotografie waaronder meerdere vormen van fotografie onder kunnen vallen. Het kan een reportage van een rondreis zijn tot een bruiloft in het buitenland. De voornaamste vorm is natuurfotografie en vastgoedfotografie (voornamelijk van monumentale gebouwen). 

Reisfotografie is een ontzettend breed begrip, dus het is belangrijk om de juiste fotograaf te vinden bij jouw type opdracht. Een reisfotograaf kan namelijk in verschillende vakgebieden werkzaam zijn, zoals natuurfotografie, dierenfotografie of reisgidsfotografie. 

Reisfotografie wordt veelal ingezet in een reisgids, brochures, social media en magazines. Tevens wordt het ingezet bij groepsreizen, zodat de reizigers zelf geen zorgen hebben om het perfecte plaatje te maken.

Door: Marc uit Terheijden

Geïntereseerd in reisfotografie?

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw reis? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu om vastgoed- of natuurfotografie gaat, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1625+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.