Loading...

Een fotograaf boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotograaf boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Zakelijk op locatie

Verfijn je keuze

Time Lapse

Panorama foto laten maken?


Een panorama foto laten maken om te gebruiken als wanddecoratie? Goed idee! Geen dertien in een dozijn behangetje of saaie witte structuurverf... Maar een unieke foto als decoratie voor een van de muren in je woning of kantoor.

Panorama foto als wanddecoratie

Eigenlijk is een panorama foto gewoon een hele brede, vaak smalle, foto. Door gebruik te maken van een panorama kun je een lange muur opleuken. Lees onze blog "Succesverhaal van fotograaf Huib uit Rotterdam" maar eens. Deze Happix fotograaf maakte een geweldige panorama foto voor golfclub de Kroonprins in Vianen. Een van de muren van het clubhuis is inmiddels versiert met zijn unieke panorama foto. Een schitterend gezicht!

Panorama fotografie 

Voor het maken van panorama fotografie wordt vaak gekozen voor een mooi natuurlandschap of de skyline van een bekende stad. Maar wist je dat het ook handig is wanneer je een interieur wilt vastleggen?

Wanneer alles niet in één keer in beeld past biedt panorama fotografie dus uitkomst. Wil je nog een stapje verder gaan? Denk dan eens na over 360-graden fotografie. Dat is vooral interessant voor winkels die via Google Maps gebruikers als een (digitaal) kijkje binnen in de showroom willen geven.

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.