Loading...

Vriendinnenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Vriendinnenshoot fotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Familie, Groep & Dier

Verfijn je keuze

Fotoshoot vriendinnen

Wat is een meiden fotoshoot?


Een meiden fotoshoot is een shoot waarbij een groep of een stel vriendinnen hun vriendschap vastleggen. Op locatie of in een studio komen met gezellige meiden de spontane foto’s vanzelf!

Wat houdt een meiden fotoshoot in?

Een meiden fotoshoot is een fotoshoot die de vriendschap tussen meiden vastlegt. Dit kan gaan om een sportteam, zussen, een groep collega’s, klasgenootjes of gewoon een groep vriendinnen. Er kan een thema zijn, er kunnen attributen worden meegenomen maar er kan ook zeker geïmproviseerd worden.

Hoe verloopt een meiden fotoshoot?

Dit verschilt natuurlijk per shoot en per fotograaf. Omdat elke vriendschap anders is, is het goed om een fotograaf te hebben die past bij jullie stijl. Op deze manier kan de fotograaf inspelen op jullie wensen.

Wil je de shoot op locatie of juist in een studio? Dat bepaal jij. Buiten heb je de omgeving om mee te spelen. Een boom om tegenaan te leunen of een muurtje om op te zitten. Wanneer je de shoot in een studio houdt, is het verstandig om attributen mee te nemen om het zo spannend te houden.

Wil je spontane foto’s, grappige poses of juist meer richting de glamour? Lekker zijn zoals jullie zijn maakt dat je optimaal geniet. Je kan zelfs kiezen voor een visagist bij de shoot. Wat is er nu leuker dan van tevoren mooi opgemaakt te worden in de stijl die bij jullie shoot past? Jullie stralen en de foto’s stralen!

Door: Conny uit Stampersgat

Geïnteresseerd in een meiden fotoshoot?

Ben je op zoek naar het perfecte dagje uit met je vriendinnen? Boek een vriendinnenshoot! Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om die ene leuke foto van jullie allemaal of om een gezellig dagje uit, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.