Loading...

Loveshootfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Loveshootfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Liefde & Huwelijk

Verfijn je keuze

Loveshoot

Wat is een loveshoot?


Een loveshoot is een vorm van fotografie waarbij een stel de relatie vereeuwigd. Er gebruik wordt gemaakt van het juiste moment om zo het perfecte moment tussen een koppel vast te leggen.

Wat houdt een loveshoot in?

Een loveshoot, ook wel een pre-wedding shoot genoemd, is een fotoshoot waarbij een stel de relatie vereeuwigd. Nu is het niet per se zo dat je verloofd dient te zijn om zo'n shoot te doen, daarom dekt een pre-wedding shoot de lading niet. Een loveshoot kan zowel in een studio uitgevoerd worden of op locatie, het is hoe dan ook persoonlijk. 

Om het gevoel van de relatie van het stel te evenaren op de foto's, worden er van te voren duidelijke afspraken gemaakt over de sfeer en de emotie van de foto's. Je legt als koppel niet alleen je relatie vast maar ook het warme gevoel van verliefdheid. Er kan ervoor gekozen worden om een lekker speelse shoot te doen of juist een hele lieve en romantische shoot. Hoe zijn jullie als stel en wat willen jullie doen met het resultaat? 

Loveshoot boeken?

Vaak wordt het eindresultaat van de loveshoot gebruikt voor de uitnodiging van de bruiloft of als print in de woonkamer. Daar is het dan ook uitermate geschikt voor! Heb je geen inspiratie voor je loveshoot? Kijk dan naar verschillende thema's die jullie aanspreken of ga in gesprek met de fotograaf. Je kunt alle kanten op gaan met zo'n shoot. Maak het persoonlijk, niemand heeft een relatie zoals jullie die hebben - maak daar gebruik van. 

Door: Eric uit Belfeld

Geïnteresseerd in een loveshoot?

Ben je op zoek naar de perfecte loveshoot? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om een hele shoot of juist die ene foto van jullie twee, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1800+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.