Hoe leuk is het om op fotowandeling te gaan door je eigen stad? Deze workshop zorgt dat jij jouw stad beter kan leren kennen én ook de camera. Ga de highlights af en leer beter te fotograferen.

Wat houdt een fotowandeling in?

Vind jij fotografie net zo leuk als wij dat vinden en wil je meer leren in een fotoworkshop? Zelfs dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er valt altijd enorm veel te leren over fotografie en al helemaal als je beginnend fotograaf bent. Tijdens de fotowandeling word je onder leiding van een professionele fotograaf begeleid in het proces van idee tot foto. Je leert prachtige foto’s te maken op locatie, waardoor je na de workshop kan inspelen op wisselend licht, voorbijgangers en perspectief. Zo maak je tijdens de wandeling gelijk kennis met de mogelijkheden van fotografie.

Geïnteresseerd in een fotowandeling?

Het is spannend om met de camera in de weer te gaan, alleen niet altijd de gemakkelijkste klus. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, waardoor informatie en tips van een ervaren vakfotograaf gewenst is. Of je nu een shoot wilt boeken of je wilt meelopen met een fotograaf tijdens een fotowandeling, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!