Typfoutje? Met fotograf bedoel je vast fotograaf! Op Happix vind je het grootste aanbod aan professionele fotografen bij jou in de buurt. Vul jouw locatie in en kies een soort fotografie. Happix toont je elke fotograaf in jouw omgeving die deze soort fotografie doet. De fotografen kun je vergelijken op prijs, portfolio, reviews, stijl, levertijd ervaring, en persoonlijke teksten. 

Weet je al wat je wilt? Dan kun je de zoekresultaten nog verder verfijnen door de een fotoshoot te kiezen op basis van jouw budget en wensen. Zo vind je altijd de fotograaf die bij jou past!

Het maakt niet uit wie of wat je gefotografeerd wilt hebben, want met 50 soorten fotografie is er altijd voldoende keuze. Weet je al wat je wilt? Een portret? Een profielfoto? Bruidsfotografie? Dan kun je gemakkelijk de zoekresultaten op basis van jouw wensen filteren. Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door onze blogs of zoek informatie op in onze kennisbank. Daar vind je alles wat je wilt weten over je fotograaf, de soort fotografie en de beste tips en tricks!

We zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar, want bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking! Ben je toch verhinderd of is er iets veranderd? Geen zorgen, in overleg met de fotograaf kan alles gewijzigd worden. Je kan zelfs tot 48 uur van tevoren gratis te annuleren. Eventuele betalingen worden direct teruggestort.

Happix zorgt voor dé perfecte match tussen fotograaf en klant. Als vergelijkingsplatform voor fotografie nemen wij de zorgen uit handen van de fotografen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: jou blij maken met mooie foto’s! Onze negen garanties zorgen ervoor dat jij een goed gevoel krijgt wanneer jij naar jouw nieuwe foto’s kijkt. Pas wanneer jij blij bent, zijn wij dat ook!

We garanderen je bijvoorbeeld het grootste aanbod van professionele fotografen, zekerheid door geverifieerde reviews, nooit reiskosten binnen je regio, altijd een vaste prijs vooraf met onze all-in tarieven, eenvoudig online betalen via alle gangbare methodes en natuurlijk 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Zijn de foto’s toch niet helemaal zoals je wil of is er wat misgegaan tijdens de fotoshoot? Download je foto's dan niet en neem binnen 7 dagen nadat je foto's voor je klaar staan contact op met de klantenservice. Dan zorgen we samen met je fotograaf voor een oplossing. Wij zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar. Bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking!

Bij Happix krijg je vooraf een vaste prijs. Alle fotoshoots hebben het laagste all-in tarief. Zo hoef je geen offertes meer aan te vragen en heb je nooit onverwachte kosten. Vind je na het boeken van jouw fotoshoot dezelfde fotoshoot van dezelfde fotograaf op een andere plek goedkoper? Happix geeft een laagste prijsgarantie. Je krijgt dan 25% korting op dát tarief!