Loading...

Modefotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Modefotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Zakelijk portret

Verfijn je keuze

Modefotografie

Wat is fashionfotografie?


Fashionfotografie, ookwel bekend als modefotografie, draait om meer dan alleen het vastleggen van dat ene kledingstuk. Het gevoel en de essentie van de look speelt ook een grote rol.

Wat houdt fashionfotografie in?

Fashionfotografie is een type fotografie binnen de zakelijke portretfotografie. Bij fasionfotografie ligt de focus op de kleding van bijvoorbeeld nieuwe collecties. Het kunnen zowel productfoto’s, kledingsets en volledige outfits zijn die je op de foto zet. Zulke presentaties van je kleding verhoogt je omzet, gezien klanten graag het gehele pakket willen kopen. Met dit type fotografie kun je zowel het model als de kleding scherp vast laten leggen. 

Een professionele modefotograaf kan jou verder helpen met jouw merk sterk neer te zetten. Er zijn veel verschillende manieren om jouw merk op de markt te zetten en fashionfotografie is er daar één van!

Door: Carlo uit Arnhem

Geïnteresseerd in fashionfotografie?

Ben je opzoek naar de perfecte weergave van je nieuwe collectie? Wij hebben het grootste aanbod van fotografen, waardoor jouw stijl er altijd tussen zit. Of het nu gaat om mooie shot van dat ene product of om het weergeven van een hele collectie, bij Happix vind je de fotograaf die bij jou past!

Bekijk alle artikelen


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Meest gekozen fotoshoots:


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.