Portretfotografie Joppe Put uit Eindhoven


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Portretfotografie in Eindhoven? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Joppe Put uit Eindhoven. Bedreven in Portretfotografie en klaar voor jouw shoot.

Joppe Put is gespecialiseerd in Portretfotografie. Dit specifieke type fotografie vergt zijn eigen vaardigheden en apparatuur. Je bent er dus van verzekerd dat Joppe uitmuntende foto’s aflevert! Het overzicht is visueel, zodat jij gelijk kan zien of de eerder gemaakte foto’s aansluiten bij jou en jouw fotoshoot. Hieronder kun je tevens meer voorbeelden zien van andere categorieën waarin deze fotograaf actief is.

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

Bij een glamour portret ligt de nadruk op de esthetiek en uitstraling van de persoon. Licht en techniek speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast kan ook een bepaalde locatie een bijzondere sfeer toevoegen, hier kunnen we samen over brainstormen. Ik ben niet in het bezit van een studio, maar heb draagbare studio apparatuur. Studio kwaliteit maar dan op locatie. we kunnen overal fotograferen, ook buiten.  Na afloop zal ik de gekozen beelden naar wens bewerken in photoshop, ook op dit gebied heb ik jaren ervaring. 

1 persoon in 3 settings   
 • Individueel portret op Locatie - L
 • Foto's van één persoon in drie settings
 • Deze fotoshoot duurt circa anderhalf uur
 • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 2 settings   
 • Individueel portret op Locatie - M
 • Foto's van één persoon in twee settings
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
1 persoon in 1 setting   
 • Individueel portret op Locatie - S
 • Foto's van één persoon in één setting
 • Deze fotoshoot duurt circa een half uur
 • Ontvang jouw 5 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken

Joppe doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

We bespreken het verhaal en de boodschap die u wilt communiceren. Indien nodig doen we dit aan de hand van voorbeeldfoto’s, om er zeker van te zijn dat we hetzelfde beeld in ons hoofd hebben. De genoemde prijzen zijn indicaties, ik maak graag een passende offerte naar aanleiding van uw aanvraag.Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen over uw aanvraag.

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

Bij een high end portretfoto ligt de nadruk op het concept van de foto. Wat is de boodschap die overgebracht moet worden en hoe doen we dat. Wanneer ik een portret van iemand maak wil ik iets persoonlijks laten zien van de persoon. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat hij of zij er goed op staat. De locatie kan het verhaal vertellen van de persoon op de foto. Afhankelijk van uw doel bepalen we een passende locatie. Studiolicht op locatie, buiten op straat, een high end portretfoto kan ik overal maken.

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

Naast het werken voor grote organisaties, reclame bureaus, winkels en tijdschriften ben ik erg thuis in het nachtleven. Ik heb veel ervaring op gebied van fotografie in clubs, café's en openlucht evenementen.  Bij ieder evenement streef ik naar een levendige reportage van de dag en/of nacht en professioneel belichtte groepsfoto's en portretten van de bezoekers en artiesten. Naast fotografie heb ik de vaardigheden voor het maken van korte filmpjes en deze te monteren tot een flitsende aftermovie.  Ik heb alles in huis om de zichtbaarheid van uw evenement te vergroten door het op korte termijn aanleveren van hoge kwaliteit beelden die kunnen worden ingezet op social media en website. Ik ben ervan overtuigd dat goede fotografie je evenement verlengt. Goede fotografie laat de bezoekers een onvergetelijke avond herleven en zorgt voor een FOMO (Fear Of Missing Out) mbt. alle toekomstige evenementen.

Waarom kiezen voor Joppe Put


Is Joppe niet helemaal wat jij zoekt voor jouw fotoshoot? Dan helpen wij jou graag verder op pad! Onze medewerkers kijken persoonlijk met jou mee om de juiste fotograaf te vinden, zo vinden wij altijd de fotograaf die bij jou past. Op het moment dat jij een fotoshoot boekt, wil je namelijk niet alleen de beste fotograaf, maar ook de beste prijs. Wij vinden het belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en van te voren weet wat jij betaald. Deze totaalpakketten zorgen voor een heldere prijs, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Portretfotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.