Evenementenfotografie Joppe Put uit Eindhoven


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Ben jij op zoek naar Evenementenfotografie in Eindhoven? Maak het jezelf gemakkelijk en zoek een professioneel fotograaf via Happix. Wij hebben het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Zo ben jij verzekerd van de beste keuze. Daarbij zijn onze garanties ook geweldig! Zo kun je zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren en krijg jij je geld terug als je niet tevreden bent. Neem dus geen risico en boek via Happix, wij gaan voor 100% zekerheid. Één van de vele aangesloten fotografen is Joppe Put uit Eindhoven. Bedreven in Evenementenfotografie en klaar voor jouw shoot.

Niet alleen Joppe is te boeken via Happix, 1508 andere fotografen werken graag mee aan jouw Evenementenfotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Joppe gespecialiseerd in Evenementenfotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

Naast het werken voor grote organisaties, reclame bureaus, winkels en tijdschriften ben ik erg thuis in het nachtleven. Ik heb veel ervaring op gebied van fotografie in clubs, café's en openlucht evenementen.  Bij ieder evenement streef ik naar een levendige reportage van de dag en/of nacht en professioneel belichtte groepsfoto's en portretten van de bezoekers en artiesten. Naast fotografie heb ik de vaardigheden voor het maken van korte filmpjes en deze te monteren tot een flitsende aftermovie.  Ik heb alles in huis om de zichtbaarheid van uw evenement te vergroten door het op korte termijn aanleveren van hoge kwaliteit beelden die kunnen worden ingezet op social media en website. Ik ben ervan overtuigd dat goede fotografie je evenement verlengt. Goede fotografie laat de bezoekers een onvergetelijke avond herleven en zorgt voor een FOMO (Fear Of Missing Out) mbt. alle toekomstige evenementen.

Fotoreportage - XXL   
 • 8 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 175-200 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XL   
 • 6 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 125-150 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - L   
 • 5 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 100-125 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - M   
 • 4 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 75-100 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - S   
 • 3 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 60-75 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XS   
 • 2 aaneen gesloten uren
 • Inclusief 40-50 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
Fotoreportage - XXS   
 • 1 uur ter plekke
 • Inclusief 15-25 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.

Joppe doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

We bespreken het verhaal en de boodschap die u wilt communiceren. Indien nodig doen we dit aan de hand van voorbeeldfoto’s, om er zeker van te zijn dat we hetzelfde beeld in ons hoofd hebben. De genoemde prijzen zijn indicaties, ik maak graag een passende offerte naar aanleiding van uw aanvraag.Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen over uw aanvraag.

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

We bespreken het verhaal en de boodschap die u wilt communiceren. Indien nodig doen we dit aan de hand van voorbeeldfoto’s, om er zeker van te zijn dat we hetzelfde beeld in ons hoofd hebben. De genoemde prijzen zijn indicaties, ik maak graag een passende offerte naar aanleiding van uw aanvraag.Neem gerust contact op om van gedachten te wisselen over uw aanvraag.

Joppe Put

Fotograaf Joppe in Eindhoven.

Bij een high end portretfoto ligt de nadruk op het concept van de foto. Wat is de boodschap die overgebracht moet worden en hoe doen we dat. Wanneer ik een portret van iemand maak wil ik iets persoonlijks laten zien van de persoon. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat hij of zij er goed op staat. De locatie kan het verhaal vertellen van de persoon op de foto. Afhankelijk van uw doel bepalen we een passende locatie. Studiolicht op locatie, buiten op straat, een high end portretfoto kan ik overal maken.

Waarom kiezen voor Joppe Put


Op het moment dat de Joppe beschikbaarheid is, kun jij de reservering definitief maken. Zo weet jij zeker dat de Joppe een plekje reserveert in de agenda. Daarna hoef jij je alleen bezig te houden met de Evenementenfotografie. Zouden er nog problemen, vragen of andere zaken zijn waarmee wij kunnen helpen, zijn wij altijd bereikbaar. Zowel via Facebook, Whatsapp, e-mail en de chat. Zo sta je nooit alleen!

Op Happix vind je een gemakkelijk overzicht van alle fotografen gespecialiseerd in Evenementenfotografie. Vind je een bepaalde stijl mooi en wil je die graag terugzien in de foto’s? Gebruik dan de visuele keuzehulp om de fotograaf te vinden die het beste bij jouw stijl past. Door je zoekopdracht in te voeren en daarna de foto’s te liken die jij het mooist vindt, ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Welke voor- en nadelen heeft het inhuren van een professioneel fotograaf? Want er zijn nogal wat zaken waar je in eerste instantie niet zomaar aan denkt. De grootste voordelen van een professioneel fotograaf liggen in de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal, jouw doelgroep of jouw bedrijfscultuur. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit in de foto’s terug kunt vinden. Het grootste nadeel is te vinden in de (onverwachte) kosten, want mooie foto’s zijn vaak niet goedkoop. Daarom kiezen wij voor duidelijke, overzichtelijke totaalpakketten zonder verborgen kosten.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.