Geboortefotografie Valeska de Graaf uit Wervershoof


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Geboortefotografie nodig en op zoek naar een fotograaf in Wervershoof? Daar kan wel eens een uitdaging in zitten, want er zijn genoeg fotografen aanwezig! Het is belangrijk dat jij de fotograaf vind die echt bij jou en jouw opdracht past. Daarom willen wij jou graag voorstellen aan Valeska de Graaf uit Wervershoof! Enthousiast, gepassioneerd en klaar voor deze mooie klus! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Valeska, zodat jij kan beoordelen of het iets voor jou is!

Zie Valeska’s passie in beeld. Het portfolio is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van jouw fotograaf in Wervershoof. Daarom hebben wij alles van deze fotograaf inzichtelijk gemaakt, zowel de eerder gemaakte foto’s als de tarieven en aangeboden pakketten. Op basis hiervan kun jij ervoor kiezen om vrijblijvend de beschikbaarheid aan te vragen. Je zit helemaal nergens aan vast!

Valeska de Graaf

Fotograaf Valeska in Wervershoof.

Omdat ik graag de pure en bijzondere momenten van mijn eigen bevalling vastgelegd wilde hebben, heb ik daarom een geboortefotograaf ingeschakeld. Ondanks dat ook wij het als aanstaande ouders toch wel spannend vonden is dit onze beste beslissing ooit geweest. Want wat zijn we dankbaar met het eindresultaat. Tijdens de bevalling zaten mijn partner en ik echt in onze eigen wereld. Dit is zo mooi op de beelden terug te zien. Alle details van onze kleine man, de metingen die ikzelf heb moeten missen, de emoties die terug te zien zijn. Het hele bevallingsverhaal in foto s. Alsof je een film aan het kijken bent. Hierdoor heb ik sommige dingen ook beter kunnen verwerken, beter een plekje kunnen geven. Al vrij snel na de bevalling wist ik dat dit is wat ik wilde doen. Ik wilde niks anders meer dan dit ontzettend mooie en bijzondere geschenk geven aan andere ouders. Ik gunde hun dit ook zo en daarom besloot ik om niet meer voor de camera, maar achter de camera te gaan staan!

De geboorte van je kindje   
  • Fotoshoot bij de geboorte van je kindje
  • Foto's bij jou thuis, in het ziekenhuis of in het geboortecentrum
  • Vanaf dat de bevalling goed op gang is tot twee uur na de geboorte
  • Krijg je eerste foto's al binnen 24 uur voor op het geboortekaartje
  • Ontvang jouw 50 mooiste foto's digitaal
  • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
  • Je mag je foto's vrij gebruiken

Waarom kiezen voor Valeska de Graaf


Hoe vervelend is het om achteraf geconfronteerd te worden met onverwachte kosten? Hierbij kun je denken aan reis-, reserverings- en materiaalkosten. Dit wil je niet! Daarom zijn alle Geboortefotografie pakketten van Valeska inclusief al deze kosten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je na de fotoshoot ineens meer kwijt bent dan jouw budget. Transparantie is alles bij ons. Je kunt ons ook alles vragen als iets onduidelijk is. Wij zijn bereikbaar via de chat, Facebook, Whatsapp en de mail. Alles om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten.

De visuele keuzehulp helpt je bij het vinden van jouw fotograaf. Vergelijk alle fotografen op basis van prijs, foto’s en drijfveer om te zien welke fotograaf het beste bij jou past. Voer de plaats en soort fotografie in. Stel de afstand, ervaring en het budget in en like de foto’s. Door de foto’s te liken die het beste bij jou passen, ontstaat jouw persoonlijke top 3. Deze pakketten, tarieven en foto’s kun je gemakkelijk bekijken.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

Direct naar


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.