Loading...

Samenwerking Happix -Wij Media, uitgever van de Blije Doos


Wil jij ook mama's blijmaken met zwangerschaps- en newbornshoots?

Is dit jouw type fotografie? Sluit je dan nu aan bij Happix!

Binnenkort begint een speciale actie waarbij zwangere vrouwen via Wij Media / de Blije Doos een speciale aanbieding krijgen voor zwangerschaps- en newbornshoots! Gezien de ervaringen van Wij media verwachten we dat dit veel fotoshoots op gaat leveren. Deze komen exclusief terecht bij de fotografen die zich bij Happix hebben aangesloten.

 

Wil jij dat deze fotoshoots ook bij jou terecht komen?

Ben jij een ervaren fotograaf? Heb jij klanten gehad die een review op je werk willen geven?
Doe dan mee en maak hieronder je gratis account aan!

Happix zorgt voor de hele afhandeling, jij hoeft verder alleen te fotograferen en je klant blij te maken. Je hoeft zelf geen reclame te maken, niet te werven en je werkt mee aan het geluk van aanstaande en jonge moeders!

Aanmaken van je account is zo gepiept, en is gratis. Voor de opdrachten die Happix voor je regelt, betaal je een vergoeding van 20%. No cure - no pay.

Wist je dat er per jaar 170.000 kinderen worden geboren in Nederland? Dat zijn duizenden fotoshoots, zeker als hierna ook nog een newbornshoot of babyfotografie volgt. En daarna hetzelfde bij het volgende kind. 

Schrijf je nu in!

 

Hoe werkt Happix
Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.