Loading...

Hoe maak ik mijn profiel compleet?


Wat levert een volledig profiel op voor jou als fotograaf?

Fotograaf Sharon nam een uurtje de tijd om haar account aan te maken en volledig in te richten. Vervolgens kreeg ze opdrachten die ze anders niet gehad zou hebben. En ja, ook Sharon kost het 20% fee, maar ze krijgt wel 80% uitbetaald zonder dat ze er verder iets voor hoeft te doen. Geen reclame maken en niet aan je naamsbekendheid en je website hoeven te werken.

Meer focus op fotograferen

Als fotograaf merk je zelf waarschijnlijk ook dat je met veel meer andere dingen bezig bent dan met het fotograferen zelf, terwijl dat is wat je het liefste doet! Happix neemt al die andere dingen uit handen, zodat jij je kunt focussen op de klant en de fotoshoot. Je ontvangt na een fotoshootaanvraag een e-mail waarin je de aanvraag kunt accepteren en je hebt er een fotoshoot bij! Zonder dat je er verder moeite voor hoefde te doen. Daarnaast zorgt Happix voor de betaling van de fotoshoot aan jou als fotograaf, dit hoef je niet zelf te regelen.

Hoe richt je jouw profiel zo goed mogelijk in?

  • Voer een profielfoto in. Het liefst twee of meer, zodat de potentiële klant goed kan zien wie jij bent.
  • Vul jouw motivatie in. Maak het persoonlijk, zodat de potentiële klant iets over jou als fotograaf te weten komt.
  • Vertel iets over de categoriën. Waarom een loveshoot? Wat is jouw werkwijze? Heb je tips voor bijvoorbeeld de kleding bij de fotoshoot?
  • Bekijk de reiskosten. Deze kun je zelf invoeren. Daarnaast kun je aangeven hoe ver jij bereid bent te reizen voor een opdracht.
  • Om getoond te worden: voer per categorie minimaal 10 foto's in. Maar 25 is beter, want als je meer foto's je invoert kom je vaker in beeld en ben je beter vindbaar op de website. Potentiële klanten zullen zo sneller voor jou kiezen.
  • Vul je tarieven zo compleet mogelijk in, zodat het voor de potentiële klant gemakkelijker is om te vergelijken. De pakketten zijn al door Happix samengesteld.
  • Kies de categoriën waarin jij meer opdrachten wilt hebben en waar echt jouw passie ligt.
  • Vraag na afloop van een opdracht of de klant een review achter wil laten op jouw profiel. Ook dit maakt jouw profiel sterker.

Heb je nog vragen? Chat met Happix, stuur een e-mail naar info@happix.nl of bel 076 514 2082.

Hoe werkt Happix
Ipad Portrait

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.