Loading...

Garanties


Happix maakt mensen blij met mooie foto’s

Happix zorgt voor dé perfecte match tussen fotograaf en klant. Foto’s zijn emotie en als jij naar het resultaat kijkt moet je een goed gevoel krijgen. Dan krijgen wij dat ook. Wij kiezen bewust voor een open en eerlijke samenwerking, daarom krijg je bij Happix zonder twijfel deze negen garanties:

1. Het grootste aanbod van professionele fotografen

Bij Happix vind je jouw professionele fotograaf in 3 eenvoudige stappen. Zo is er snel en simpel een fotograaf te vinden in de directe omgeving die zorgt voor jouw gewenste fotoshoot.

2. Iedere fotograaf kennen we persoonlijk

De lijnen zijn kort bij Happix: wij spreken iedere fotograaf persoonlijk. Zij weten wat onze drijfveren zijn en wat jij belangrijk vindt tijdens het fotograferen.

3. Zekerheid door geverifieerde reviews

Na iedere fotoshoot ontvang jij een uitnodiging tot een review. Wij vragen door en plaatsen de review zodra er een duidelijke mening is gegeven over de fotograaf en de ervaringen tijdens de fotoshoot. Alleen op deze manier weet jij 100% zeker waar je aan toe bent bij jouw gekozen Happix fotograaf.

4. Altijd een fotograaf beschikbaar

Iedere dag is er bij Happix een fotograaf voor jou beschikbaar. Het is wel aan te raden om een fotograaf op tijd te reserveren, want alleen dan kun je van te voren goed jouw wensen doorspreken en de ideale locatie waar je gaat fotograferen bepalen. 

5. Zelfs tot twee dagen vooraf gratis annuleren

Ben je verhinderd of is er iets gewijzigd? Geen zorgen, bij Happix kun je zelfs tot twee dagen van te voren gratis de fotoshoot annuleren als je daarvoor kiest. 

6. Nooit reserveringskosten. Nooit reiskosten binnen je regio

Geen gedoe met extra reserveringskosten bovenop het bedrag dat getoond wordt. En als de locatie voor het fotograferen niet om de hoek is, of de fotograaf een stukje moet reizen om naar jouw huisadres te komen, geldt bij Happix de afspraak dat er nooit reiskosten zijn binnen je regio. Zijn er reiskosten? Dan staan ze duidelijk vermeld in de totaalprijs.

7. Heldere totaalpakketten en altijd all-in tarieven

Alle getoonde pakketten op Happix zijn compleet. Zo heb je altijd en zonder omwegen het tarief helder. En weet je van te voren precies wat je gaat betalen voor jouw professionele fotograaf. Vind je na je boeking dezelfde fotoshoot van dezelfde fotograaf op een andere plek goedkoper? Happix geeft een laagste prijsgarantie. Je krijgt dan 25% korting op dát tarief!

8. Eenvoudig online betalen via alle gangbare methodes

Betalen bij Happix is simpel, eenvoudig en veilig. We accepteren alle gangbare betalingsmethodes.

9. 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden? Geld terug

Jouw tevredenheid staat voorop. Zijn de foto’s toch niet helemaal zoals je wil of is er wat misgegaan tijdens de fotoshoot? Download je foto's dan niet en neem binnen 7 dagen nadat je foto's voor je klaar staan contact op met de klantenservice, dan lossen we het voor je op. Wij zijn duidelijk en eerlijk naar elkaar. Bij Happix gaan we voor een goede en langdurige samenwerking!

 

We hebben de hierboven omschreven garanties natuurlijk ook beschikbaar in dure juridische taal.
Ga maar eens zitten voor de Algemene Voorwaarden van Happix.

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.