Hoogtefotografie


Vergelijk hoogtefotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Deze soort fotografie wordt vaak gebruikt om een huis te fotograferen. Je huis ziet er namelijk anders uit van vanaf zeven meter hoogte, daardoor kun je bepaalde details beter zien en geeft het een unieke uitstraling van het huis. Het trekt potentiële kopers aan, gezien je een professionele foto van de woning hebt en er staan geen obstakels in de weg die het zicht op het gebouw kunnen verminderen.

Hoogte fotografie geeft tevens beter zicht op de woning in relatie tot de tuin. Op een hoogtefoto zie je namelijk meer grond om het huis liggen Omdat de foto vanaf 4-7 meter hoogte wordt genomen, verandert de horizon. Deze gaat omhoog, waardoor je op een foto meer grond en minder lucht ziet.

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning ten opzichte van hoogtefoto’s. Daaropvolgend, omschrijvingen van de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Mensen zijn vaak visueel ingesteld, hierdoor spreek men meer met beelden dan met woorden. Een hoogtefoto biedt de ideale oplossing. Dit gebeurt door middel van een hoog statief, die wel tot 10 meter hoogte foto’s kan maken vanaf de grond.

Tips voor hoogte fotografie:

  • Het huis moet er verzorgd uitzien, onderhoud met schoonmaak is daardoor belangrijk.
  • De tuin is belangrijker dan gedacht word, onderhoud in de tuin zorgt voor een waardevol aspect in de foto, hier letten potentiële klanten veel op.
  • Communiceer met de fotograaf wat de wensen zijn, hierdoor kan er tot een optimaal resultaat gekomen worden.

Anderen beoordelen Hoogtefotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 10,0 / 10 - 1 reviews
Lex Salverda

Fotograaf Lex in Middenmeer.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Hoogte Fotografie

Foto's met impact: Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van! En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak de vorige te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven.  Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties. Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik in praktijk gebracht door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen. Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 16 meter hoge mast. Ik fotografeer daarmee op elke locatie, ook midden in de stad waar Drones verboden zijn! Sferische panoramafoto's: 360 graden rondkijkfotografie. Van één enkele opname tot een complete virtuele interactieve fotorondwandeling. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren. Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?

Henri Boer

Fotograaf Henri in Loon op Zand.

O.a. Bedrijfsfotografie, Socialmedia fotografie en High end portretfotografie

'Als je doet waar je van houdt, hoef je geen dag in je leven te werken.' - Mahatma Gandhi. Wat Gandhi zei, heb ik werkelijkheid gemaakt. Fotografie is altijd al mijn passie geweest, en daardoor voelt het nu ook niet alsof ik met werk bezig ben. Doordat mijn passie grenzeloos is, past dit niet in een 9 tot 5 ritme. Hierdoor is een fexibele instelling noodzakelijk om de klant tevreden te stellen, en dit is wat ik het liefste doe. Door middel van intensief contact, een goede band met de klant en mijn creatieve input komen we samen tot een goed eindproduct.   

Martin Bruining

Fotograaf Martin in Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Martin (1981) is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaren mijn creativiteit gestopt te hebben in een ruimtelijke ontwerpbureau. Heb ik me nu toegelegd op het vertellen van verhalen via fotografie. Ik vertaal de wensen van mijn klanten in beeld en werk daarbij met passie en doorzettingsvermogen om voor u de mooiste beelden te verkrijgen. Ik werk graag op documenterende wijze om zo realistisch ogende beelden te maken. Dus geen strak geënsceneerde beelden of slik studio werk, maar krachtige beelden met een natuurlijk karakter. ?Interesse in de onderwerpen maakt dat de foto's gemaakt worden met kennis van zaken. Niet als fotografisch toeschouwer die een plaatje maakt maar verdiepen in de projecten om zo ook vaktechnisch goede beelden te produceren. Vanwege mijn ervaring, persoonlijke interesses en mijn opdrachtgevers ligt mijn specialisatie in de architectuur, tuin en landschap, project fotografie, standbouw, vastgoed en bouw wereld. Heeft u een uitdaging op een ander vak gebied dan laat ik me graag uitdagen om samen met u te kijken of ik uw wens en verhaal om kan zetten in een serie prachtige beelden.

Walter Frisart

Fotograaf Walter in Zwolle.

O.a. Uitvaartfotografie, Sportfotografie en Industriële fotografie

Ik heb een groot aantal jaren de architectuur en het bouwen gediend. Tijdens die jaren heb ik mijn oog op vormgeving en het maken van een gebouw ontwikkeld. Samen met de technische beheersing van de camera leg ik nu op een natuurlijke manier projecten vast voor architecten, bouwers, ontwikkelaars, leveranciers en producenten. Die vrijheid die ik nu gekregen heb om voor de wereld waar ik groot in geworden ben, de beelden te maken die op dat moment gewenst zijn is mijn grootste drijfveer.

10
Kees van Berkesteijn

Fotograaf Kees in Boskoop.

O.a. Modelfotografie, Productfoto's Webshop en Vastgoed reportage

Ik fotografeer uit pure interesse in de wereld om mij heen. Ik wil graag dingen zien, ervaren en daar wat moois van maken. Dan ontmoet je altijd leuke, gedreven mensen die een idee voor ogen hebben. Dat idee daar ben ik naar op zoek.

Jeroen  den  Ridder

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Google Street View - 360, Luchtfotografie en Drone fotografie

Ik maak bij voorkeur geen foto s maar wel sterke presentaties en commerci le kansen. Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk.Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen. Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

Waarom kiezen voor je hoogtefotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele hoogtefotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw project past! Het kiezen van de fotograaf wordt gemakkelijk gemaakt door middel van onze visuele keuzehulp. 

Je wil immers weten wat je kunt verwachten van de fotograaf! Ga voor het mooiste resultaat en verkoop die woning met een hoogtefotograaf aan jouw zijde! 

Wat krijg ik dan?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf of advertentie.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.