Newborn & Baby fotografie Heleen van de Ven uit Delft


Alleen bij Happix: ✓ Gratis annuleren zelfs tot twee dagen vooraf ✓ 100% zekerheid door garantie ✓ laagste all-in tarief

Newborn & Baby fotografie nodig en op zoek naar een fotograaf in Delft? Daar kan wel eens een uitdaging in zitten, want er zijn genoeg fotografen aanwezig! Het is belangrijk dat jij de fotograaf vind die echt bij jou en jouw opdracht past. Daarom willen wij jou graag voorstellen aan Heleen van de Ven uit Delft! Enthousiast, gepassioneerd en klaar voor deze mooie klus! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Heleen, zodat jij kan beoordelen of het iets voor jou is!

Niet alleen Heleen is te boeken via Happix, 1504 andere fotografen werken graag mee aan jouw Newborn & Baby fotografie. Iedere fotograaf is gepassioneerd in zijn werk en heeft de nodige kennis in huis om van jouw shoot, ongeacht wat jouw wensen zijn, een succes te maken. Zo is Heleen gespecialiseerd in Newborn & Baby fotografie. Dit betekent dat de nodige ervaring al is opgedaan en de nodige foto’s zijn gemaakt.

Heleen van de Ven

Fotograaf Heleen in Delft.

Bij mij krijg je extra waar voor je geld: sowieso meer foto's dan het standaard Happix pakket! Ik houd van pure emoties en natuurlijke foto's. Kinderen, families en koppels fotograferen zoals ze echt zijn! In mijn persoonlijke en spontane omgang met degene die ik fotografeer, stel ik mensen op hun gemak en komt de echte emotie over op de foto's die ik neem. In jullie eigen huis neem ik de tijd en maken we foto's in een ontspannen sfeer. Van jullie samen en van de baby alleen. Ik geef suggesties en samen leggen we deze kostbare momenten vast. Geen rare poses of attributen, gewoon jullie baby zoals hij/zij is. Neem maar eens een kijkje in mijn portfolio om te kijken of mijn fotografie aansluit bij waar je naar op zoek bent

9,7
Je kindje, met jou, en met je gezin   
 • Met je baby'tje op Locatie of Thuis - L
 • Je kindje alleen, samen met jou, samen met je gezin
 • Deze fotoshoot duurt circa een uur
 • Ontvang jouw 15 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
Je kindje alleen en met jou   
 • Met je baby'tje op Locatie of Thuis - M
 • Foto's van je kindje alleen en met jou
 • Deze fotoshoot duurt circa drie kwartier
 • Ontvang jouw 10 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken
Alleen van je kindje   
 • Met je baby'tje op Locatie of Thuis - S
 • Mooie foto's van alleen je kindje.
 • Deze fotoshoot duurt circa een half uur
 • Ontvang jouw 5 mooiste foto's digitaal
 • Je foto's zijn bewerkt en in hoge resolutie
 • Je mag je foto's vrij gebruiken

Heleen doet nog veel meer! Zoals bijvoorbeeld:

Heleen van de Ven

Fotograaf Heleen in Delft.

Bij mij krijg je extra waar voor je geld: sowieso meer foto's dan het standaard Happix pakket!Ik houd van pure emoties en natuurlijke foto's. Kinderen, families en koppels fotograferen zoals ze echt zijn! In mijn persoonlijke en spontane omgang met degene die ik fotografeer, stel ik mensen op hun gemak en komt de echte emotie over op de foto's die ik neem. Het enthousiasme wat ik breng, gecombineerd met het echt zien van mensen - dat is de kracht van mijn fotografie! Mijn specialiteit is het fotograferen van kinderen. Mijn portfolio is erg divers, maar de grote gemene deler is dat de kinderen op een natuurlijke manier op de foto staan omdat ze zich op hun gemak voelden bij mij. Mijn omgang met kinderen gaat als vanzelf, is speels en vrolijk. Mijn kracht is om heel snel een connectie te leggen met kinderen en vandaaruit te zien wie ze zijn – en dat leg ik dan vast. Wat je hierdoor krijgt, zijn foto’s waarop de kinderen helemaal hunzelf zijn. Foto’s die uitstralen wie zij zijn.Als je bij mij een fotosessie boekt van jouw kind(eren), dan ontvang je foto’s die jouw kind(eren) in vele facetten laten zien. Geen gemaakte lachjes of ongemakkelijke poses – nee, ik ga voor het op zo’n mooi mogelijke manier vastleggen van wie jouw kind(eren) echt is/zijn.Neem een kijkje in mijn portfolio en kijk zelf of deze stijl past bij uw wensen.

9,7
Heleen van de Ven

Fotograaf Heleen in Delft.

Ik ben een fotograaf die gaat voor echte foto's van uw huisdier. Spelend, rennend, interactie met uzelf. Foto's die het karakter van uw huisdier echt weergeven. Neem een kijkje in mijn portfolio en kijk of dit aansluit bij uw wensen

9,7
Heleen van de Ven

Fotograaf Heleen in Delft.

Neem een kijkje in mijn portfolio. Ik werk graag met het koppel samen om te kijken wat hun wensen zijn. Ik ben goed in het op hun gemak stellen van het bruidspaar en zo tot ontspannen en spontane foto's te komen. Emotie, puurheid en liefde zijn de drie elementen van mijn bruidsfotografie. Het toe kunnen passen van mijn creativiteit en mijn gevoel voor compositie bij het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen zorgen voor foto’s die goed aansluiten bij de sfeer van de gelegenheid. Ik ben betrokken, enthousiast, gepassioneerd, spontaan en laagdrempelig. Deze aspecten zie je niet alleen terug in de foto’s die ik neem, maar ook zeker in mijn omgang met jou en jouw gasten tijdens de grote dag. Feedback van een klant:  “Wij zijn heel blij dat Heleen ons heeft geholpen om onze bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Trouwen is onwijs stressvol maar het moment dat Heleen begon met foto's schieten hadden we de ervaring dat alles onder controle was en dat het allemaal goed zou komen. En dat kwam het... het eindresultaat waren geweldige foto's waar ze alle emoties heeft vastgelegd die wij ervaren hebben. We zijn erg tevreden over de samenwerking, Heleen haar onwijs grote passie voor foto's was super. Wij hadden niet zo’n idee wat we nu wilden of wat leuk was, maar zij wel! Haar persoonlijke betrokkenheid was erg prettig.”

9,7

Waarom kiezen voor Heleen van de Ven


Hoe kun je nu de beschikbaarheid van Heleen aanvragen? Dat is simpel, veilig en risicoloos. Je vult je gegevens en de beoogde datum van de fotoshoot in, vervolgens laat de fotograaf weten of deze beschikbaar is. Vanaf hier kun jij je fotoshoot definitief maken! Zo gemakkelijk werkt het. Gaat de fotoshoot toch niet door om welke reden dan ook? Wij regelen dit kosteloos zelfs tot twee dagen vooraf aan de fotoshoot.

Wat vind jij het mooist? Het is vaak heel moeilijk om de foto’s van verschillende fotografen met elkaar te vergelijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen? Aan de hand van de keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen.

Wat is er zo bijzonder aan een fotoshoot met een ervaren beroepsfotograaf? Een ervaren fotograaf bezit de kennis en kunde om jou op de juiste manier, met de juiste uitstraling te fotograferen. De inhoud van de foto moet passen bij jouw verhaal en wat je wilt laten zien. Daarnaast zorgt een professional ervoor dat je een constante kwaliteit in je foto’s terug kunt vinden. Dit valt niet te evenaren!

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gemiddelde beoordeling: 9,4

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.