Goede fotograaf Gelderland


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 1 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Zoek je een goede fotograaf in de regio Gelderland en wil je weten wie de beste goede fotograaf is? We hebben iedere fotograaf in de buurt makkelijk en overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, zodat jij niet al te lang hoeft stil te staan bij de juiste persoon! Er zijn veel verschillende soorten fotografie en ieder heeft zijn eigen veld van expertise. Kijk, vergelijk en vind de fotograaf die het beste bij jou past.

Je wilt zekerheid over jouw fotoshoot, dat begrijpen wij heel goed. Exact om deze reden hebben wij besloten om totaalpakketten te bieden die veilig betaald kunnen worden via de erkende betaalmethoden. Er zijn geen reserveringskosten en de (eventuele) reiskosten van de fotograaf zijn al in dit pakket opgenomen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. De prijs is altijd helder en er zijn geen verrassingen. Dit is één van de negen garanties die Happix biedt.

Henry Faber

Fotograaf Henry in Apeldoorn.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Socialmedia fotografie

Een perfect portret met een oprechte glimlach, niet te geposeerd en fantasties uitgelicht.

Beernt Sietsma

Fotograaf Beernt in Apeldoorn.

O.a. Bruidsfotografie

Mijn motivatie haal ik uit het feit dat ik deel mag uitmaken van een bijzondere dag van twee mensen. Ik verkeer dan in de bijzondere positie dat ik hun bijzondere dag mag vastleggen en een visuele herinnering mag maken. Beelden houden de herinnering levend.

André Roodhuizen

Fotograaf André in Apeldoorn.

O.a. Bruidsfotografie

Als fotograaf laat je zien wat je gezien hebt. Je registreerd niet een werkelijkheid, maar voegt wat toe. Namenlijk jou perceptie. Door de keuze van het kader, standpunt dus je plek in de ruimte en het moment van fotograferen bepaal je wat er 'op de foto' komt. Als fotograaf bepaal je wat je wel en niet meeneemt in je beeld en waar de kijker als eerste naar kijkt. Je probeert beelden te maken die als een metafoor kunnen dienen voor het moment of het onderwerp. Je kunt dus ook alleen sprekende beelden maken als je echt geinteresseerd bent in je onderwerp.

Erkan Efek

Fotograaf Erkan in Apeldoorn.

O.a. Modelfotografie, Evenementenfotografie en Architectuurfotografie

Met beelden tot verbeelding spreken. Een tevreden klant maakt mijn dag uitstekend. 

10
Elena van der Veen

Fotograaf Elena in Apeldoorn.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

De mooiste momenten vast leggen en een dierbare herinnering maken voor later.

8,7
Marian Waanders

Fotograaf Marian in Markelo.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Het maken van mooie beelden van en voor mooie mensen. Iedereen is anders en prachtig op zijn eigen manier. Die mensen probeer ik te vangen in mijn beelden. Voor mij is fotografie veel meer dan een passie, het is een lifestyle. In 2011 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer voor voornamelijk zakelijke fotografie. In 2016 heb ik hier een specialisatie voor jonge en aanstaande gezinnen aan toegevoegd, voor met name geboortefotografie. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven om tastbare herinneringen te creëren voor de toekomst. Herinneringen die dierbaar zijn en worden, zeker naar mate we ouder worden.

Grietje Mesman

Fotograaf Grietje in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mensen op de foto zetten zoals ze zijn. Intieme, persoonlijke en ongedwongen fotografie. Ik wil mensen blij maken met zichzelf ('Wat sta ik er mooi op!') en ze mooie herinneringen leveren.

Petra Peperkamp

Fotograaf Petra in Dodewaard.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Creativiteit! Een foto zo maken zodat een setting, detail, product of ruimte tot zijn recht komt. De sfeerbelevenis overbrengen zoals het is bedoeld. Na de basisopleiding aan de FotoVakSchool in Apeldoorn was er geen houden meer aan, ik had mijn passie gevonden! Het volgen van de opleiding tot vakfotograaf was het natuurlijk vervolg. Eén van de beste keuzes in mijn leven zou ik zeggen. Het is een geweldig vak waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen en de leukste mensen ontmoet. Geen opdracht is hetzelfde en iedere keer opnieuw wordt mijn enthousiasme groter.

Arjan van der  Vegt

Fotograaf Arjan in Nijmegen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en High end portretfotografie

Door goede fotografie mijn opdrachtgevers beter hun product te laten verkopen

Elisabeth Algra

Fotograaf Elisabeth in Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Foodfotografie en Interieurfotografie

Wanneer we ervoor kiezen samen te werken denk ik graag mee om het beste resultaat te halen. Voor mij is er niets mooier dan voor de klant een passend beeld te creeëren! Met veel passie en enthousiasme werk ik dan ook al jaren als vakfotograaf. Door de fotovakschool en een flinke dosis ervaring heb ik een eigen stijl weten te ontwikkelen. Ik blijf open staan voor nieuwe ontwikkelingen. 

Waarom kiezen voor je goede fotograaf via Happix?


Welke stijl van goede fotografie past het beste bij jou? Welke stijl vind jij het mooist? Het is vaak lastig om te kiezen uit alle fotografen. Je hebt geen overzicht meer en weet niet waar te beginnen met zoeken. Aan de hand van de visuele keuzehulp op Happix kun je verschillende foto’s van meerdere fotografen tegenover elkaar zetten. De foto’s die jij het mooist vindt, kun je liken. Hierdoor ontstaat jouw persoonlijke top 3 van fotografen!

Als je op zoek bent naar meer informatie over een beroepsfotograaf, kun je op een fotograaf klikken en meer over de fotograaf te weten komen. Wat is zijn/haar drijfveer? Wat maakt hem/haar gelukkig? Waarom is fotografie voor hem/haar een bijzonder vak? Bekijk de profielfoto(‘s) van de fotograaf en lees over zijn/haar plan van aanpak tijdens de fotoshoot en alle mogelijkheden die er zijn.

Heb je aan de shoot een ervaring overgehouden die jij graag wilt delen? Je kunt jouw goede fotograaf beoordelen aan de hand van de communicatie, fotoshoot en uiteindelijke resultaat. Hiermee help je zowel de fotograaf als andere geïnteresseerden. Ben je niet tevreden over jouw shoot of goede fotograaf? Stuur ons een persoonlijk bericht, dan kijken wij hoe wij jou verder kunnen helpen. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie, want jouw tevredenheid staat voorop bij Happix.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.