Geboortefotografie


Vergelijk geboortefotografie op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij op zoek naar de juiste fotograaf voor jouw geboortefotografie? Een bevalling is iets heel bijzonders en moois en stipt één van de meest memorabele momenten in je leven. Op Happix kun je gemakkelijk en snel de juiste fotograaf vinden die aanwezig kan zijn bij de bevalling. De fotograaf is 24 uur per dag beschikbaar om de geboorte van jullie kindje vast te leggen. 

Een fotoreportage van de geboorte zorgt ervoor dat jij later met je partner en kindje kunt terugkijken op het begin van zijn of haar leven. De geboortefotograaf kan thuis, in het ziekenhuis of in een geboortecentrum op de achtergrond aanwezig zijn voor de fotoshoot. Zeker voor de aanstaande moeder is het belangrijk dat zij op haar gemak is tijdens het fotograferen en dat zij zelf kan bepalen wat wel en niet in beeld komt.

Wat krijg ik als ik mijn geboortefotografie via Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je fotograaf staat 24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap.
  • Dit moment geldt als startdatum van de opdracht.

Anderen beoordelen Geboortefotografie door Happix fotografen met

Beoordeling: 0,0 / 10 - 0 reviews
Joanne Noordam

Fotograaf Joanne in Numansdorp.

O.a. Geboortefotografie

Ik ben geen prater, maar ik vertel graag. Soms met woorden (op - virtueel papier), maar vooral met beelden. Met mijn camera vertel ik het liefst levensverhalen, over dagelijkse gebeurtenissen, maar ook over gebeurtenissen met een diepe impact. Ik zoek naar het bijzondere in het gewone, het grote in het kleine, naar die pure emotie die je tot in de kern raakt. Dat is wat ik wil vastleggen en meegeven.

Masja de Bijmans

Fotograaf Masja in 's‑Hertogenbosch.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Kinderfotografie en Geboortefotografie

Mijn drijfveer is het pure karakter van jullie baby in de eerste weken vast te leggen. Een unieke periode die heel snel voorbij gaat en nooit meer terugkomt en het daarmee heel waardevol maakt om foto's van te hebben.

Geboortefotografie: Leg dit bijzondere en mooie moment vast!

Geboortefotografie: Leg dit bijzondere en mooie moment vast!

Geboortefotografie is een unieke vorm van fotografie. Een bevalling is één van de meest bijzondere momenten in je leven. Leg dit bijzondere en mooie moment vast. De eerste ontmoeting, het moment dat je je kindje voor het eerst kunt zien, voelen en ruiken. Dit moment vergeet je nooit. Maar de momenten tijdens de bevalling gaan als een flits aan je voorbij en door alle emoties za...Lees de hele blog

Geboortefotografie: Leg dit bijzondere en mooie moment vast!
Prins Nagtegaal

Fotograaf Prins in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Kinderfotografie

"Prins? Is dat je echte naam?" Het is vaak één van de eerste vragen die ik te horen krijg als ik een bruidspaar-to-be ontmoet. "Zo'n sprookjesachtige naam, en dan bruiloften fotograferen... dat kan niet waar zijn." En toch is het zo! Sinds 1991 heb ik die ongebruikelijke naam, en sinds 2013 heb ik van mijn grootste passie mijn werk gemaakt: fotograferen. In 2014 ben ik naar Amsterdam verhuisd. Ik ben geboren in Noord-Brabant, en na een omweg via Leeuwarden (waar ik fotografie heb gestudeerd) en Den Haag (waar ik twee jaar vlak bij zee heb gewoond) kwam ik in Amsterdam terecht: de stad waar het allemaal gebeurt. En niets bleek minder waar! Ik heb mijn plek in de fotografiewereld helemaal gevonden.  Als je mij boekt voor op de grote dag, kun je rekenen op een rustige en bescheiden fotograaf, die met veel plezier jullie bruiloft vast legt en het het allerbelangrijkst vindt dat júllie een mooie dag hebben. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat je je op je gemak zal voelen voor de camera en dat je soms misschien niet eens door hebt dat ik aanwezig ben (niet alleen omdat ik 1.68m ben!).  Mocht je met me in contact willen komen, boek me dan via Happix!

9,7
Nathalie Joan Limon

Fotograaf Nathalie Joan in Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotograferen is kijken, zoeken, ontdekken. Ik zoek altijd naar een goede plek om te fotograferen, en er is altijd wel iets  en dat maakt het zo leuk ,elke dag weer. Vaak heb ik de foto al in me hoofd gemaakt. Elke foto is een kleine ontdekkingstocht en dat maakt fotografie zo prachtig.

Marian Waanders

Fotograaf Marian in Markelo.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Het maken van mooie beelden van en voor mooie mensen. Iedereen is anders en prachtig op zijn eigen manier. Die mensen probeer ik te vangen in mijn beelden. Voor mij is fotografie veel meer dan een passie, het is een lifestyle. In 2011 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer voor voornamelijk zakelijke fotografie. In 2016 heb ik hier een specialisatie voor jonge en aanstaande gezinnen aan toegevoegd, voor met name geboortefotografie. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven om tastbare herinneringen te creëren voor de toekomst. Herinneringen die dierbaar zijn en worden, zeker naar mate we ouder worden.

Valeska de Graaf

Fotograaf Valeska in Wervershoof.

O.a. Newborn & Baby fotografie en Geboortefotografie

Omdat ik graag de pure en bijzondere momenten van mijn eigen bevalling vastgelegd wilde hebben, heb ik daarom een geboortefotograaf ingeschakeld. Ondanks dat ook wij het als aanstaande ouders toch wel spannend vonden is dit onze beste beslissing ooit geweest. Want wat zijn we dankbaar met het eindresultaat. Tijdens de bevalling zaten mijn partner en ik echt in onze eigen wereld. Dit is zo mooi op de beelden terug te zien. Alle details van onze kleine man, de metingen die ikzelf heb moeten missen, de emoties die terug te zien zijn. Het hele bevallingsverhaal in foto s. Alsof je een film aan het kijken bent. Hierdoor heb ik sommige dingen ook beter kunnen verwerken, beter een plekje kunnen geven. Al vrij snel na de bevalling wist ik dat dit is wat ik wilde doen. Ik wilde niks anders meer dan dit ontzettend mooie en bijzondere geschenk geven aan andere ouders. Ik gunde hun dit ook zo en daarom besloot ik om niet meer voor de camera, maar achter de camera te gaan staan!

Cindy Vallenga

Fotograaf Cindy in Amersfoort.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Als jong meisje was ik altijd al geinteresseerd in beeld. Tekenen, fotograferen met een simpele camera, leuke composities proberen te maken en wat aanmodderen met de handmatige instellingen. Helaas door de drukte van het leven is dat in de jaren naar achteren geschoven en heb ik mezelf er niet meer mee bezig gehouden. Tot ik eind 2016 besloot dat het anders moest. Ik moest mijn droom achterna. Maar hoe dan? En durf ik dat wel? Uiteindelijk heb ik me halsoverkop ingeschreven voor een jaaropleiding fotografie. Voor mezelf, omdat ik mijn creatieve kant miste en mijn toekomst binnen handbereik lag. Toen de opleiding startte werd het duidelijk, ik had de juiste keuze gemaakt. Als een vis in het water stortte ik me helemaal op mijn camera en opleiding. Zelf hoog zwanger, en later net bevallen, het maakte niets uit, het fotograferen ging door en ik werd er gelukkig van. Inmiddels is fotografie mijn leven. Ik heb het geluk dat mijn eigen droom hier dagelijks door het huis kruipt en ik als mama ook zoveel mooie momenten mag vast leggen. En precies dat doe ik ook graag voor anderen. Daar ligt mijn passie, het geluk van prachtige foto s van een pasgeboren baby of een jong gezin. En het mooiste, foto s vergeet je niet, de worden alleen maar dierbaarder. En dat julie daar over enkele jaren op terug kunnen kijken en die liefde weer kunnen voelen van dat moment, daar doe ik het voor.

Pauline van Berkel

Fotograaf Pauline in Waalwijk.

O.a. Geboortefotografie

Ik ben een geboortefotograaf in hart en nieren. Ik begon in 2006 als doula, bevallingscoach. Toen ik in 2013 zelf nog een keer beviel, had ik natuurlijk ook een doula en zij was tevens geboortefotograaf. Haar werk stal mijn hart! Het was een draagmoederschap en het boek van die bevalling is me zó dierbaar! De emoties op de gezichten van de ontvangende ouders, van mezelf, van alle aanwezigen. Het is een uniek boek dat ik nog regelmatig bekijk. Ik heb een miniversie in mijn handtas, altijd bij me. Wanneer mensen oprecht geïnteresseerd zijn in draagmoederschap, dan laat ik het wel eens zien. Ik kan mijn verhaal niet beter vertellen dan met dat boekje! Ik lever als fotograaf dan ook altijd een album erbij, in de prijs inbegrepen. Omdat dat is waar het om gaat, vind ik. De mooie herinneringen die je nog eens uit de kast kunt trekken. En die je - als je kindje oud genoeg is - ook samen kunt bekijken. "Don't just tell them their birth story, show them."

Conny van Caam

Fotograaf Conny in Stampersgat.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Mijn hobby is uitgegroeid tot een heerlijk beroep. Het vastleggen van momenten, die op een later tijdstip als erg waardevol beschouwd kunnen worden, is het belangrijkste voor mij... Het maakt mijn beroep het mooiste wat er is. Ik ben uit enthousiasme voor model en dier begonnen met events en van daaruit wilde ik doorgroeien en meer gaan uitwerken. Inmiddels heb ik een "studio'tje" aan huis en al mooie dingen mogen doen. Uiteraard heb ik vaak mijn kinderen als model en wordt ik al regelmatig ingezet voor schoolactiviteiten en schoolfotografie, wat prima bij mij aansluit, want werken met kinderen en dieren vind ik geweldig

10

Waarom kiezen voor je geboortefotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland, succes gegarandeerd! Met zoveel fotografen kan het wellicht lastig zijn om iemand te kiezen. Maak je geen zorgen, de (visuele) keuzehulp zorgt ervoor dat jij gemakkelijk kan filteren op de zaken die belangrijk zijn, zoals prijzen, portfolio en achtergrondinformatie. Kiezen wordt zo echt gemakkelijk!

Zoek je een stralende foto voor het geboortekaartje? Wil je de familie rond het kraambed vastleggen als een blijvende herinnering voor later? De fotograaf komt van te voren thuis voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden door te spreken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de klik er niet is op de dag zelf. Laat de fotograaf al je zorgen ontnemen en zorg voor een mooi resultaat waar jij en je kind voor altijd op terug kunnen kijken.

Tips geboortefotografie

- Ga voor een professionele geboortefotograaf. Deze loopt jullie en het medisch personeel namelijk niet in de weg.
- Bekijk het portfolio van verschillende geboortefotografen, want elke fotograaf heeft een eigen stijl.
- Houd rekening met de woonplaats van een geboortefotograaf. Als de bevalling snel gaat, wil je wel dat de fotograaf op tijd komt.
- Maak kennis met de geboortefotograaf. Zowel vanuit jullie kant als vanuit de kant van de fotograaf moet er een klik zijn.

Over Happix


Ons doel is om jou blij te maken met mooie foto’s, om die reden hebben wij met elke fotograaf persoonlijk contact. Ze moeten bij Happix passen! Je hebt zekerheid door de ervaringen die geplaatst kunnen worden bij fotografen. Zodra je niet helemaal tevreden bent lossen wij dat voor je op. Gemakkelijk, duidelijk en altijd goed contact. Boek nu jouw fotograaf!

 

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.