Fotoworkshop


Vergelijk fotoworkshop op prijs, stijl en reviews ✓ 1401 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Vind jij fotografie net zo leuk als wij dat vinden en wil je meer leren in een fotoworkshop? Zelfs dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er valt altijd enorm veel te leren over fotografie en al helemaal als je beginnend fotograaf bent. Wij hebben twee verschilllende fotoworkshops, namelijk straatfotografie en de fotowandeling (hieronder vermeld). Je wordt onder leiding van een professionele fotograaf begeleid in het proces van idee tot foto. Je leert prachtige foto’s te maken op locatie, waardoor je na de workshop kan inspelen op wisselend licht, voorbijgangers en perspectief.

Er valt een hoop te leren wanneer je beginnend fotograaf bent. Je wordt dan ook begeleid door een professionele fotograaf die jou door het proces van idee tot foto stuurt. Je leert prachtige foto's te maken op locatie, zodat jij het gevoel van de straat strak vast kunt leggen.Anderen beoordelen Fotoworkshop door Happix fotografen met

Beoordeling: 0,0 / 10 - 0 reviews
Johan Swaneveld

Fotograaf Johan in Heteren.

O.a. Algemene studiofotografie, Watersportfotografie en Reisfotografie

Beelden maken, wat een mooi vak! Als kleine jongen begonnen met alles vast te leggen en dat is eigenlijk nooit meer gestopt. Mijn eerste camera was een Olympus Trip 35, en  daarna zouden er een heleboel volgen!  Ik heb gewerkt met alle soorten Camera's van half-kleinbeeld tot grootformaat wat voor mij betekent dat ik echt alles weet van Camera's. Die kennis gebruik ik weer in mijn workshops die ik geef. Ervaringen: huwelijks-en portretfotografie, productfotografie, en videografie.  Daarnaast heb ik mijzelf ontwikkeld als videograaf wat ik met veel enthousiasme doe.

Danny de Jong

Fotograaf Danny in Den Haag.

O.a. Modelfotografie, Algemene studiofotografie en Fotoworkshop

Fotograferen is een leuke en ontspannende bezigheid. Ik word er helemaal gelukkig en relexed van en zeker als ik achter mijn computer de resultaten bewonder op mijn megascherm. Ik ontmoet steeds nieuwe mensen, ik zie een heleboel geweldige en mooie dingen, Ik bezoek allerlei evenementen en mooie locaties. Iets heel speciaals om te fotograferen en wat best wat voorbereiding nodig heeft is het fotograferen in verlaten woningen, boerderijen en bedrijfspanden in onder andere Belgi . Dit geeft naast ontspanning juist spanning en sensatie maar na afloop heb ik stevast geweldige beelden vastgelegd. Deze beelden zijn echt super en exclusief voor de verkoop. Verder is mijn drijfveer m n zelf blijven verbeteren blijven leren en verdiepen in techniek om een perfect plaatje te maken qua kleur en compositie.

Roland Willemsen

Fotograaf Roland in Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en High end portretfotografie

Fotografie is voor mij een vorm van kunst. De kunst van het kijken, op een andere manier kijken. Een verhaal vertellen met beelden. Ik heb een concept ontwikkeld waardoor mensen mooier en authentieker op de foto staan. Daarom werk ik altijd op offertebasis, want iedere situatie is anders. Sinds 1998 werk ik voor klanten en ik geef fotografiecursussen en workshops omdat ik het leuk vind om kennis en ervaringen over te dragen.  In een fotografiecursus of workshop laat ik de deelnemers de mogelijkheden van hun apparatuur en software ontdekken. Met gerichte opdrachten daag ik je uit om met je camera te gaan experimenteren. We bespreken de vorderingen aan de hand van de gemaakte foto's en ik geef tips. De ontwikkeling van mijn cursisten gaat dan ineens zo snel. Ik maak mensen echt blij, want ze gaan betere en mooiere foto's maken en krijgen meer plezier in fotografie, omdat ze veel meer uit hun camera halen. En daar wordt ik weer heel blij van. 

Renate Buschman

Fotograaf Renate in Amsterdam.

O.a. High end portretfotografie, Evenementenfotografie en Fotoworkshop

Mijn drijfveer is onze samenwerking, de magische combinatie van Sandra en mijzelf, Renate. Wij hebben elkaar leren kennen op de eerste dag van onze fotografieopleiding. Er was meteen een klik en sindsdien werken we samen. Ondertussen al 26 jaar! Wij zijn gedreven fotografen die altijd op zoek zijn naar die speciale foto waar onze klant blij van wordt! Daar halen wij weer onze energie vandaan.

Danny Tax

Fotograaf Danny in Dronten.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Evenementenfotografie

Blijven ontwikkelen blijven inoveren nieuwe dingen ontdeken nieuwe technieken bedenken, Creatief blijven. Dat houdt mij bezig. Door het beste uit me zelf te halen kan ik mijn klanten beter bedienen. Dat is mijn doel maar het leuk houden contacten leggen netwerken is ook iets wat mij enorm amuseerd nieuwe mensen leren kennen en samen naar een hoger niveau komen. Dat alles maakt wie ik ben. Juist daarom blijf ik doen wat ik leuk vind fotografie de diversiteit van dit beroep is het leukste wat er is!

9,4
Henk Vanetie

Fotograaf Henk in Nijmegen.

O.a. Familiefotografie, Groepsportret-fotografie en Fotoshoot vriendinnen

Passie voor fotografie, blije mensen, anders denken net die andere foto durven te maken die andere fotografen misschien zouden laten. Mijn drijfveer is tevreden mensen, waar ik met plezier voor heb gefotografeerd. Met het idee en passie heb ik een nieuw concept ontwikkeld om samen met Mariëlle Dekkers-Vruggink (professionele gids) een combi Stads-fotowandeling te maken, dit is echt uniek in Nederland. Super leuk en gaaf om mee dit mee te maken. Beleef Nijmegen in Woord en Beeld.

Waarom kiezen voor je fotoworkshop via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoworkshop garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. De selectie gebeurd op bassis van de visuele keuzehulp, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jou past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om jou een succesvol fotograaf te maken! Lees hieronder onze tips voor buitenfotografie.

Het is ontzettend leuk om met de camera in de weer te gaan, alleen niet de gemakkelijkste klus. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, waardoor informatie en tips van een ervaren vakfotograaf gewenst is. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in de fotografie en gaandeweg ontwikkel jij je eigen stijl, maar wij beginnen bij de basis in de buitenfotografie. Bevalt het? Dan kun je altijd nog verder gaan in de fotografie. 

10 tips om jouw fotoworkshop te laten slagen

  • Maak je lens vooraf goed schoon met lenzenvloeistof en een doekje.
  • Laad je batterijen volledig op, zodat jij niet zonder stroom zit tijdens de workshop.
  • Neem ook reservebatterijen mee, zodat je geen unieke scenario’s kunt missen.
  • Formatteer je geheugenkaarten in je camera, dan heb je de kleinste kans op kaartfouten.
  • Neem alleen lege geheugenkaarten mee op pad en zorg dat je foto’s veilig op twee plekken staan.
  • Vervang je geheugenkaart ver voordat ze vol staan, hierdoor heb jij geen kans op schrijffouten.
  • Draag stevige schoenen waar je goed op kunt lopen en die vies mogen worden.
  • Draag kleding die vies mag worden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als jij door je knieën gaat.
  • Neem eten en drinken mee, als je hongerig bent kan jouw focus minder worden. Dat is zonde!
  • Kijk goed rond, schoonheid kan in een klein hoekje zitten.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.