Zwangerschapsfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Zwangerschapsfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Moeder & Kind

Verfijn je keuze

Zwangerschapsfotografie

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je zwangerschaps fotoshoot


De periode waarin je zwanger bent is een kostbaar moment in je leven. Er groeit een nieuw leven, een nieuw lid van de familie. Zo’n moment vliegt voorbij en voor je het weet heb je een kleintje in je armen. Laat het eerste moment van jouw baby dan ook een bijzondere herinnering zijn door middel van een zwangerschapsfotoshoot.

Bij een zwangerschapsfotoshoot staat jouw zwangere buik centraal. Door middel van de perfecte belichting en de juiste look wordt jouw zwangerschap op een spectaculaire manier vastgelegd. Er zijn verschillende manieren om een zwangerschapsfotoshoot uit te voeren. Je kan alleen, met of zonder kleding, of met je partner of zelfs je gezin. Je kunt ervoor kiezen om het op locatie te doen, in een studio of juist thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos maar het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt.

Het is aan te raden om de fotoshoot vroeg in je zwangerschap te boeken, zo weet je dat jouw gewenste fotograaf beschikbaar is. Dan heb je zekerheid en dat scheelt een hoop onnodige stress.

Tussen de 32 en 36 weken is je buik mooi rond en is dus de mooiste tijd om je zwangerschap vast te laten leggen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het vroeger of later tijdens de zwangerschap te laten doen, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je buik of nog niet helemaal rond is, of dat je gaat bevallen voor de fotoshoot heeft plaatsgevonden.

Wanneer je zwanger bent van een tweeling of een drieling, heb je grotere kans dat je eerder gaat bevallen dan de uitgerekende 40 weken. We raden dan ook aan om de fotoshoot eerder te plannen, zo rond de 28 weken. Dan is je buik al wel mooi rond, maar loop je minder risico.

Wat krijg ik als ik mijn zwangerschapsfotoshoot via Happix regel?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
 • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd
 • Je hebt vooraf uitgebreid persoonlijk contact met je fotograaf, zodat jij je tijdens de shoot helemaal op jouw gemak voelt.


Meest gekozen fotografen:

Zwangerschaps fotoshoot

In Alkmaar

Al voor €85

Fotograaf Shauni

14 reviews

Zwangerschaps fotoshoot

In Vreeland

Al voor €200

Fotograaf Len

14 reviews

Zwangerschaps fotoshoot

In Opperdoes

Al voor €70

Fotograaf Robin

6 reviews

Zwangerschaps fotoshoot

In Maarssen

Al voor €70

Fotograaf Nicky

5 reviews

Zwangerschaps fotoshoot

In Volkel

Al voor €80

Fotograaf Twan

4 reviews

Zwangerschaps fotoshoot

In Stampersgat

Al voor €79

Fotograaf Conny

2 reviews


Waarom kiezen voor je zwangerschapsfotoshoot via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een zwangerschapsfotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Zelfs het kiezen maken wij gemakkelijk. Dit doen wij door middel van de visuele keuzehulp, zodat jij kan zoeken op eerder werk, locatie, biografie en jaren ervaring. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod van zwangerschapshoots, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste zwangerschapsfotoshoot.

Voor je het weet zijn die negen schitterende maanden voorbij. Het is dan ook erg bijzonder om deze zwangerschapsfotoshoot met een professional te doen. Mooie foto’s gegarandeerd! Bekijk alle fotografen goed en bepaal wie het best bij jou en jouw partner past. Deze bijzondere tijd mag niet zomaar voorbij vliegen. Zou je de fotograaf het beste willen instrueren, maak dan een moodboard. Je kunt er eenvoudig eentje maken via Pinterest of andere collageprogramma's. Als je dit doet, weet je zeker dat de zwangerschapsfotograaf de juiste stijl gelijk te pakken heeft. 

10 tips voor jouw zwangerschapsfotoshoot

 • Zorg dat de shoot plaatsvindt in week 32 tot 36. Rond deze tijd is je buik mooi rond en bol. 
 • Je handen zijn veel in beeld, als je jouw buik vasthoudt. Smeer van tevoren je handen in met crème en verzorg je nagels. 
 • Trek een aantal uur voordat de fotoshoot begint losse kleding aan, zodat je geen afdrukken in de huid ziet staan.
 • Boek je zwangerschapsfotoshoot al vroeg in je zwangerschap, zodat je zeker weet dat jij de beste fotograaf voor jou boekt.
 • Betrek je partner bij de shoot, dit levert mooie, intieme beelden op waar je naar kan blijven kijken.
 • Neem attributen mee, zoals een knuffel die je al gekocht hebt of dierbare sieraden. 
 • Er zijn verschillende locaties waar jij je shoot kunt houden. Studio, binnen of buitenshuis?
 • Bedenk goed wat voor kleding je aan wilt. Als jouw shoot in een studio plaatsvindt, kun je beter voor egale kleding kiezen. 
 • Wij kunnen ons voorstellen dat je graag make-up draagt, zorg dan dat het zacht van kleur is en licht is aangebracht. 

Andere bekeken ook:


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.