Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een hoogte fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


  • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

  • Altijd goed garantie

  • Vaste prijs vooraf

  • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over Hoogtefotografie

Deze soort fotografie wordt vaak gebruikt om een huis te fotograferen. Je huis ziet er namelijk anders uit van vanaf zeven meter hoogte, daardoor kun je bepaalde details beter zien en geeft het een unieke uitstraling van het huis. Het trekt potentiële kopers aan, gezien je een professionele foto van de woning hebt en er staan geen obstakels in de weg die het zicht op het gebouw kunnen verminderen.

Hoogte fotografie geeft tevens beter zicht op de woning in relatie tot de tuin. Op een hoogtefoto zie je namelijk meer grond om het huis liggen Omdat de foto vanaf 4-7 meter hoogte wordt genomen, verandert de horizon. Deze gaat omhoog, waardoor je op een foto meer grond en minder lucht ziet.

Vaak geeft enkel een ‘normale’ fotoserie geen duidelijk beeld van de ligging van een woning ten opzichte van hoogtefoto’s. Daaropvolgend, omschrijvingen van de buurt in tekst leiden vaak niet tot een goed beeld. Mensen zijn vaak visueel ingesteld, hierdoor spreek men meer met beelden dan met woorden. Een hoogtefoto biedt de ideale oplossing. Dit gebeurt door middel van een hoog statief, die wel tot 10 meter hoogte foto’s kan maken vanaf de grond.

Tips voor hoogte fotografie:

  • Het huis moet er verzorgd uitzien, onderhoud met schoonmaak is daardoor belangrijk.
  • De tuin is belangrijker dan gedacht word, onderhoud in de tuin zorgt voor een waardevol aspect in de foto, hier letten potentiële klanten veel op.
  • Communiceer met de fotograaf wat de wensen zijn, hierdoor kan er tot een optimaal resultaat gekomen worden.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom kiezen voor je hoogtefotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele hoogtefotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw project past! Het kiezen van de fotograaf wordt gemakkelijk gemaakt door middel van onze visuele keuzehulp.

Je wil immers weten wat je kunt verwachten van de fotograaf! Ga voor het mooiste resultaat en verkoop die woning met een hoogtefotograaf aan jouw zijde!

Wat krijg ik dan?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf of advertentie.

Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Op zoek naar meer inspiratie?

Een hoogte fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen