Glamourfotografen
boek je eenvoudig online!

Scroll voor meer informatie

Glamourfotografen
boek je eenvoudig online!

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Portret, Model & Glamour

Verfijn je keuze

Glamourfotografie

Ipad Portrait

Alles wat je wilt weten over je glamour fotoshoot


Glamourfotografie is een moment waar je de wereld van glitter en glamour in stapt. Met de juiste look en de perfecte make-up wordt de shoot een ervaring om nooit te vergeten.

Glamourfotografie is een vorm van fotografie met als achterliggende gedachte dat het resultaat in een glamourblad kan. Hele belangrijke elementen zijn styling en de daarbij passende make-up. Een heldere belichting en strakke fotografie zorgt ervoor dat het model zeer mooi uitkomt in het eindresultaat. De nabewerking zorgt ervoor dat alle minimale details nog worden opgemaakt waardoor het eindresultaat zo in een glamourblad kan.

Op zoek naar mooie glamourfotografie van jezelf? Je bent nooit te oud of te jong om jezelf te verwennen met prachtige foto’s. Je kunt met deze foto’s alle kanten op. Je wilt zeker weten dat je een fotograaf vind die volledig bij jouw stijl en wensen aansluit.

Bij glamourfotografie ligt de nadruk op het romantisch of sensueel poseren van het model. Het model kan volledig gekleed zijn, of juist niet. De focus blijft echter op het model liggen en de glamour die hij of zij uitstraalt. Bij Boudoirfotografie gaat het vooral om het lichaam en de seksualiteit en uitdaging die er vanaf straalt.

Bij glamourfotografie ligt de nadruk op de uitstraling en sexualiteit van het model. Het verschil tussen boudoir- en glamourfotografie is het feit dat bij boudoirfotografie vooral het lichaam als onderwerp gebruikt wordt. De focus van glamourfotografie ligt op het model. Wanneer je een glamour shoot doet valt ook de aandacht op de outfit van de model. Zorg dat je tijdens glamourfotografie een flatteuze en ‘eyecatching’ outfit aan hebt.

Met glamourfotografie wordt je van redelijk dichtbij gefotografeerd en mooi belicht. Zorg daarom van tevoren dat je er tot in detail verzorgd uitziet. Het perfecte moment voor een manicure of een kappersafspraak dus. Ga na welke looks je wilt en neem dit mee in je outfit en de locatie. Communiceer dit van te voren met de fotograaf en eventuele andere modellen. Zo match je altijd en kom je georganiseerd over. Denk ook aan je houding en oefen deze van te voren, zodat je zelfverzekerd bent wanneer je glamourfoto’s laat maken.


Meest gekozen fotografen:

Glamour fotoshoot

In Naaldwijk

Al voor €235

Fotograaf Henk

4 reviews

Glamour fotoshoot

In Utrecht

Al voor €297

Fotograaf Silvan

11 reviews

Glamour fotoshoot

In Nieuwegein

Al voor €50

Fotograaf Jennifer

3 reviews

Glamour fotoshoot

In Oosterhout

Al voor €175

Fotograaf Bianca

2 reviews

Glamour fotoshoot

In Den Haag

Al voor €189

Fotograaf Didier

6 reviews

Glamour fotoshoot

In Amsterdam

Al voor €200

Fotograaf Adam


Waarom kiezen voor je glamourfotograaf via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele glamourfotograaf in jouw regio. Het kiezen van deze fotograaf wordt gemakkelijk gemaakt door middel van de visuele keuzehulp. Alle fotografen die voldoen aan jouw eisen, komen netjes op een rij te staan. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod glamourfotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste glamourfotografie!

Je mooiste kleren aan, make-up op, haren gestyled en gaan. De fotograaf wacht al op je. Het is een spannende shoot, maar als jij op je gemak voelt voor de camera, kun je dat terug zien in de foto’s. Zelfverzekerd en prachtig aangekleed. Je kunt ervoor kiezen om de visagie door de fotograaf te laten doen. De meeste glamourfotografen fotograferen niet alleen, maar zijn ook bedreven in visagie. Laat je volledig verwennen en ga voor die prachtige tijdloze foto’s. De foto's zijn een mooi cadeau aan jezelf en aan anderen. 

Zeven tips voor de mooiste glamourfotografie

  • Kies je voor de studio, buiten of locatie? Denk hier alvast over na.
  • Breng make-up zwaarder aan dan je gewend bent, maar niet te zwaar. Je wil herkenbaar blijven!
  • Stem je kleding af op de locatie van de shoot. Als je in het bos staat, ga niet voor drukke prints.
  • Zorg dat je kleding comfortabel zit, niks is belangrijker dan jouw gemoedstoestand.
  • Ga niet te veel mee in het huidige modebeeld, het kan zomaar dat die kleding over tien jaar oudbollig is. 
  • Verwijder strakke kleding een uur van te voren (of BH-bandjes) als je iets van huid wil laten zien. Je wil geen striemen.
  • Oefen je poses voor de spiegel, zo maak je ze eigen en sta je zelfverzekerd voor de camera.

Andere bekeken ook:


Op zoek naar inspiratie?


1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1850+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.