Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten

Een boudoir fotograaf fotograaf
boek je eenvoudig online


 • Vergelijk 1575+ professionele fotografen

 • Altijd goed garantie

 • Vaste prijs vooraf

 • Reviewscore 9.4

Alles wat je wilt weten over een sexy of erotische fotoshoot

Een van de spannendste soorten van fotografie is toch wel erotische fotografie. Je geeft je letterlijk en figuurlijk bloot voor de camera. We snappen dat een sexy of erotsiche fotoshoot voor sommige mensen wat spannend kan zijn, fotografen weten echter als beste hoe ze je goed kunnen begeleiden. Meestal is deze spanning dan ook na een minuut of tien helemaal weg! De ervaring geeft het gevoel van intimiteit en spanning die de fotograaf altijd foutloos vast weet te leggen op camera.

Erotische fotografie is erg intiem, persoonlijk en wellicht een tikkeltje eng. Het kan allemaal overweldigend zijn, maar bedenk je dat het resultaat gaat om jou en om jou zo mooi mogelijk weer te geven. Er wordt gespeeld met licht en met de kleding die je aantrekt zodat jij je op en top vrouw voelt.

De mogelijkheden voor de shoot zijn eindeloos. Je kunt het klein, elegant en comfortabel houden of je kunt het in gezelschap van je partner houden en vertrek met een intieme ervaring die jullie samen delen.

Erotische fotografe is intiem en stijlvol. Vaak vindt deze vorm van fotografie plaats in jouw eigen slaapkamer, in een hotel of in een studio van een fotograaf. Dit betekent niet dat je jezelf daartoe hoeft te limiteren. De locatie voor een sexy of erotische fotoshoot kan overal plaatsvinden, zolang jij je er maar op je gemak voelt. De ervaring is geweldig en kan een wonder doen voor je zelfvertrouwen.

Meest gekozen fotoshoots

Waarom een sexy of erotische fotoshoot doen?

Een sexy of erotische fotoshoot geeft je door middel van een sexy en/of sensuele fotoshoot een fotoreeks die bij jou past. Er zijn genoeg redenen om een sexy of erotische fotoshoot te doen. Veel partners geven het als een cadeau aan elkaar, we kennen geen een persoon die zo’n kado niet zou waarderen. 

Je (lichaam) wordt ouder ook en veel mensen willen dit moment nog even vastleggen op de foto (kijk kinderen, dit was oma vroeger). Je hebt misschien een moeilijke periode achter de rug en wilt je zelfvertrouwen opkrikken (heel erg vaak de reden voor deze fotoshoot). Of je hebt zin in iets nieuws en het lijkt je gewoon tof!

Wil jij graag stijlvolle, sensuele en lichtelijk onschuldige foto’s? Dit is een prachtig cadeau voor jouw partner of als kunstobject aan de muur. De fotograaf zijn doel is om de mens op zijn mooist weer te geven. Het is een hele artistieke vorm van fotografie die jouw schoonheid op een andere manier kan vastleggen. Er wordt veel gespeeld met licht, jouw rondingen en de setjes die je draagt. 

Het is natuurlijk erg spannend om voor de camera staan tijdens zo’n sexy of erotische fotoshoot. De fotograaf is een professional die weet hoe hij hiermee om kan gaan en zal jou zo veel mogelijk op je gemak laten voelen. Jouw wensen staan centraal.

Waarom kiezen voor je sexy of erotische fotoshoot via Happix?

Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Het kiezen wordt ook nog eens erg gemakkelijk gemaakt door de visuele keuzehulp. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw sexy of erotische fotoshoot een groot succes te maken. 

10 tips voo jouw sexy of erotische fotoshoot

 • Er zijn veel verschillende stijlen: pin-up, sexy, abstract, kwetsbaar, artistiek. Wat past bij jou?
 • Regel achtergrondmuziek zodat jij je meer op je gemak voelt.
 • Denk alvast na over de locatie van de shoot: binnen, buiten, in studio of thuis.
 • Creëer een moodboard met mooie poses, kleurcomposities en algemene inspiratie
 • Neem de tijd om je op je gemak te voelen, maak een gezellig praatje met de fotograaf.
 • Bouw de shoot langzaam op: eerst foto’s in kleding, dan lingerie en dan eventueel naakt.
 • Neem een badjas mee, dan hoef jij niet in lingerie te lopen tussen foto’s door.
 • Ontdoe je van strakke kleding en je BH ruim een uur voor aanvang van de sexy of erotische fotoshoot.
 • Neem meerdere lingeriesetjes en een corset mee voor de variatie in foto’s.
 • Geniet ervan! De ervaring is uniek, het plezier zal ook van de foto’s afspatten.

Zoek je meer uitbreiding op deze tips? Hier kun je alle sexy of erotische fotoshoot tips op een rij vinden!

Op zoek naar meer inspiratie?

Een boudoir fotoshoot boek je eenvoudig online!

1. Vergelijk

Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1575+ fotografen

2. Boek

Check hun beschikbaarheid en kies de fotograaf die bij jou past

3. Betaal

Boek veilig online met garantie en een vaste prijs vooraf

4. Fotoshoot

Bekijk en download je foto’s. Je kunt ze vrij gebruiken

Meest gekozen fotografen